ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ΕΠΙΠΛΑ ΤΟΙΧΟΥ-ΡΑΦΙΕΡΕΣ από ΠΑΛΕΤΕΣ από 30 ευρώ

Μια πιο ιδιαίτερη κατηγορία επίπλων από παλέτες, σε σχέση με πιο συνηθισμένες κατασκευές καθισμάτων-τραπεζιών, είναι τα επιτοίχια έπιπλα που μπορούν να εξυπηρετήσουν πολλές διαφορετικές χρήσεις ανάλογα -με τον χώρο που θα τοποθετηθούν. 
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε υπνοδωμάτια, μπάνια, κουζίνες, χωλ, ως έπιπλα "εισόδου" κλπ. αντικαθιστώντας τα κλασσικά έπιπλα-ραφιέρες ενώ είναι μια ιδιαίτερα οικονομική αλλά και εξίσου καλαίσθητη και πρακτική επιλογή για νεανικά δωμάτια, φοιτητικά ή εξοχικά σπίτια.

Πρόκειται κατά βάση για όχι ιδιαίτερασύνθετες κατασκευές αποτελούμενεςαπό μία μόνο παλέτα στην οποία είτε έχουνπροστεθεί μερικά ακόμη κομμάτια είτε έχουν αποσυναρμολογηθεί καιεπαναποτοποθετηθεί σε νέα θέση ορισμένα από τα ξύλα ώστε να δημιουργηθούν ράφια και σημείααποθήκευσης-τακτοποίησης κάθε είδους αντικειμένων, ανάλογα με την χρήση του επίπλου.
Η τελική όψη του ξύλου, ανεξάρτητα από τον σχεδιασμό κάθε κατασκευής, είναι θέμαεπιλογής και γούστου αφού και αυτά όπως και όλα τα έπιπλα από παλέτες μπορούν να παραμείνουν στην αρχική όψη τους στο χρώμα του ξύλου, να βαφτούν, να επεξεργαστούν με απλές ή πιο σύνθετες τεχνικές παλαίωσης κλπ. ενώ και η υφή του ξύλου μπορεί να διαφέρειαπό εντελώς ακατέργαστο έως το απολύτως λείο ανάλογα με το βαθμό τριψίματος.
Οι κατασκευές αυτού του τύπου με καθρέφτη καιενσωματωμένο φωτισμό είναι ιδιαίτεραεντυπωσιακές χωρίς να υπολείπονται σε τίποτα τηςλειτουργικότητας ενός αντίστοιχου έτοιμουσυμβατικού επίπλου ενώ και το κόστος τους είναι κατά πολύ μικρότερο σε σχέση με τη μέση τιμή παρόμοιωνέτοιμων επίπλων αντίστοιχου μεγέθους, ακόμη και ανδεν διαθέτετε την εμπειρία-γνώσεις-εργαλεία για να το δημιουργήσετε μόνοι σας και αποτανθείτε σε κάποιονεπαγγελματία.

Ο τρόπος για να μειώσετε ακόμη περισσότερο τοκόστος μιας τέτοιας κατασκευής είναι να ζητήσετε την βοήθεια ενός επαγγελματία σε ό,τι αφορά το "μοντάρισμα" του σκελετού ανάλογα με το σχέδιοπου θα επιλέξετε και στην συνέχεια να επιμεληθείτεμόνοι σας το τρίψιμο-βάψιμο του επίπλου και τηντοποθέτηση καθρέφτη-φωτισμού.

Συγκεκριμένα το έπιπλο αυτό ή μια παρόμοια σε γενικές γραμμές κατασκευή, χωρίς την τοποθέτηση καθρέφτη και φωτιστικών για τα οποία όμως θα έχουν δημιουργηθεί θέσεις-υποδοχές πάνω στο ξύλο, θα σας κοστίσει:

- 40 ευρώ άβαφτο ή 30 με δική σας παλέτα- 70 ευρώ βαμμένο σε απλό λευκό
-80 ευρώ βαμμένο λευκό ντεγκραντέ (ξεβαμμένο στις άκρες) ή λουστραρισμένο ή βαμμένο καρυδί ντεγκραντέ
Οι συγκεκριμένες τιμές-προσφορές(*) αφορούν την εταιρία Dizie Design F - Fotis Papageorgiou Δολιανών 56 Ίλιον Αττικής.
Στην αντίστοιχη σελίδα στο facebook μπορείτε να επικοινωνήσετε για κάθε πρόσθετη πληροφορία (στην ενότητα "Πληροφορίες" υπάρχει και τηλέφωνο επικοινωνίας). Πρόκειται για εξαιρετικό επαγγελματία που, εκτός της διάθεσης μοναδικών χειροποίητων κομματιών σε πολύ ιδιαίτερα έπιπλα-ξύλινα αντικείμενα, αναλαμβάνει και κάθε είδους κατασκευές από ξύλο.

(*) Οι τιμές αφορούν την παραγγελία-κατασκευή ενός κομματιού. Για περισσότερα και ανάλογα με τον αριθμό, όπως είναι λογικό, διαφοροποιούνται προς τα κάτω κατόπιν επικοινωνίας-συνεννόησης.





ΠΗΓΗ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ΕΠΙΠΛΑ ΤΟΙΧΟΥ-ΡΑΦΙΕΡΕΣ από ΠΑΛΕΤΕΣ από 30 ευρώ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ΕΠΙΠΛΑ ΤΟΙΧΟΥ-ΡΑΦΙΕΡΕΣ από ΠΑΛΕΤΕΣ από 30 ευρώ Reviewed by Unknown on 12:00 Rating: 5
Από το Blogger.