ΚΗΠΟΣ-ΜΠΑΛΚΟΝΙ: 30+ Ιδέες για ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ σε ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ

Σε εξοχικά σπίτια, σε σπίτια με κήπο-αυλή ή ακόμη σε μιαμεγάλη βεράντα, έναςνεροχύτης είναι ιδιαίτεραπρακτικός, ιδιαίτερα αν τον συνδυάσετε-πλαισιώσετε με κάποιουςαποθηκευτικούς χώρους.
Μπορεί να γίνει το σημείο που θα συγκεντρώσετε σύνεργα-υλικά κηπουρικής, είδη για τυχόνκατοικίδια κλπ. ενώ εκεί ειδικά τουςκαλοκαιρινούς μήνες μπορείτε να πλύνετε-καθαρίσετε ο,τιδήποτε πολύ πιο άνετα καιευχάριστα απ΄ότι στην κουζίνα ή στο μπάνιο και πολύ πιο εύκολα απ΄όσο με το λάστιχο ποτίσματος.

Η μορφή και το μέγεθος που μπορεί να έχει ένας τέτοιοςνεροχύτης εξαρτάται τονδιαθέσιμο χώρο σας, τιςχρήσεις που πρόκειται να εξυπηρετεί και φυσικά τοκόστος που επιθυμείτε να έχει μια τέτοια κατασκευή.

Η πιο απλή και οικονομικήλύση, είναι το στερέωμα του νεροχύτη απευθείας στον τοίχο και στην συνέχεια η τοποθέτηση απλών ντουλαπιού στο κάτω μέρος ή και το πάνω μέρος, στην ίδια λογική του σχεδιασμού ενός απλού νεροχύτη κουζίνας ή νιπτήρα μπάνιου.

Απλά αντίστοιχαέπιπλα για μπάνιο ή κουζίνα που θα βρείτε έτοιμα ή και που μπορείτε να φτιάξετε με ξύλα-σανίδες είναι επίσης μια λύση στην οποία μπορεί να ενσωματωθεί κάθε τύπου νεροχύτης ενώ φυσικά εξαιρετικά καλαίσθητοι για εξωτερικούς χώρους είναι οι τσιμεντένιοι ή μαρμάρινοι νεροχύτης που μπορούν να τοποθετηθούν είτε ελεύθερα καιπλαισιωμένοι με κάθε είδους αποθηκευτικό χώρο είτε χτιστοί.

Ακόμη και αν στο σημείο που θέλετε να τοποθετήσετε έναν νεροχύτη δεν υπάρχει βρύση, από την πιο κοντινή μπορεί να γίνει επέκταση του σωλήνα νερού και χωρίς ιδιαίτερα μερεμέτια ένας υδραυλικός θα σας φέρει την παροχή νερού εκεί ακριβώς που επιθυμείτε, ενώ όλες οι σωληνώσεις θα "κρυφτούν" επιμελώς με κάποιο ντουλάπι, όπως ακριβώς και στην κουζίνα ή το μπάνιο σας.
Ειδικά αν στο σπίτι υπάρχει ηλιακός θερμοσίφωνας, είναι πραγματικά πολύ πρακτικό να φροντίσετε να υπάρχει και παροχή ζεστού νερού, δημιουργώντας έτσι ακόμη και μια mini ολοκληρωμένη ...κουζίνα σε εξωτερικό χώρο.
ΚΗΠΟΣ-ΜΠΑΛΚΟΝΙ: 30+ Ιδέες για ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ σε ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΗΠΟΣ-ΜΠΑΛΚΟΝΙ: 30+ Ιδέες για ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ σε ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ Reviewed by agathi strange on 22:00 Rating: 5
Από το Blogger.