Μυστήριο με τον θάνατο 44χρονου - Πίστευε ότι τον κυνηγούσαν... εξωγήινοι

Από τη Σαντορίνη έφυγε ένας 44χρονος, όπου δούλευε, επειδή πίστευε ότι τον κατεδίωκαν...εξωγήινοι, τα ίχνη του χάθηκαν το καλοκαίρι του 2015.

Δύο χρόνια μετά, η εξαφάνιση του παίρνει διαστάσεις θρίλερ, καθώς αποκαλύπτεται ότι έφυγε από τη ζωή κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες στην "καρδιά" της Αθήνας και τα οστά του είχαν βρεθεί σε ένα παρτέρι του Εθνικού Κήπου.

Το καλοκαίρι του 2015, ο 44χρονος Σοκόλ Κοζίτσι, που εργαζόταν στη Σαντορίνη, άρχισε να λέει στη σπιτονοικοκυρά του ότι κάποιοι παρακολουθούσαν το τηλέφωνο και το σπίτι του και ότι τους είχαν βάλει οι εξωγήινοι.

Οι εργοδότες του φρόντισαν να του αλλάξουν σπίτι, όμως και στο νέο άρχισε να λέει τα ίδια, με αποτέλεσμα να του δώσουν 10 μέρες άδεια για να ξεκουραστεί και να ξεχάσει ότι τον κατεδίωκαν όντα από το Διάστημα.

Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, περιπατητές βρήκαν στον Εθνικό Κήπο μία ταυτότητα και ένα διαβατήριο και τα παρέδωσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος. Τα έγγραφα ανήκαν στον 44χρονο και η οικογένεια του ενημερώθηκε άμεσα. Οι συγγενείς του αποκάλυψαν στους αστυνομικούς ότι τα ίχνη του είχαν χαθεί, με αποτέλεσμα να δηλωθεί στο ίδιο τμήμα η εξαφάνιση του στις 30 Σεπτεμβρίου 2015. Μάλιστα, τότε οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τους εργοδότες του και ενημερώθηκαν για τους λόγους που είχαν προκαλέσει την αναχώρησή του από το νησί.

Με δεδομένη την εύρεση της ταυτότητας και του διαβατηρίου στον Εθνικό Κήπο, έγινε επιτόπια έρευνα ακόμα και με τα σκυλιά της ΕΜΑΚ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τα πρώτα οστά βρέθηκαν φέτος τον Ιανουάριο, διασκορπισμένα σε ένα κομμάτι του Εθνικού Κήπου που "βλέπει" προς την πλευρά της Ηρώδου Αττικού. Κατά τη διάρκεια του ίδιου μήνα ανακαλύφθηκαν και άλλα, ενώ τον Φεβρουάριο βρέθηκε στο ίδιο σημείο άλλο ένα τμήμα του σκελετού του άτυχου άνδρα. Τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ επιβεβαίωσαν από το DNA ότι πρόκειται για τον αγνοούμενο 44χρονο.
Μυστήριο με τον θάνατο 44χρονου - Πίστευε ότι τον κυνηγούσαν... εξωγήινοι Μυστήριο με τον θάνατο 44χρονου - Πίστευε ότι τον κυνηγούσαν... εξωγήινοι Reviewed by Unknown on 14:00 Rating: 5
Από το Blogger.