5 Ανατριχιαστικά σημάδια που δείχνουν ότι ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που έχει φύγει από τη ζωή, είναι ακόμη κοντά σας.

“Ποτέ δεν ήμουν από αυτούς που πίστευαν ότι όταν κάποιος πεθαίνει, είναι δυνατόν να νιώσουμε την παρουσία του με κάποιο τρόπο. Πίστευα ότι όσοι μιλούσαν γι’αυτές τις εμπειρίες είχαν δυνατές αναμνήσεις και τους έλειπαν οι αγαπημένοι τους τόσο πολύ, που φαντάζονταν την παρουσία τους με τρόπο που την ένιωθαν σαν πραγματική. Όλα αυτά μέχρι που έχασα τη γιαγιά μου.”

“Πολλά πρωινά μετά τον θάνατο της, (για χρόνια) άπλωνα το χέρι μου να πιάσω την κούπα με την καφέ και ένιωθα λες και κάποιος χάιδευε το χέρι μου. Τις πρώτες φορές κοιτούσα γύρω, νομίζοντας ότι ήταν εκεί ο άντρας μου και σοκαριζόμουν όταν έβλεπα ότι δεν ήταν. Αργότερα, μύριζα την διάσημη μηλόπιτα της τις ίδιες στιγμές. Ίσως όλα αυτά να ήταν στο μυαλό μου, αλλά συνέβησαν σε τόσες πολλές διαφορετικές περιστάσεις με τον ίδιο τρόπο, που άρχισα πραγματικά να πιστεύω ότι με πρόσεχε με κάποιο τρόπο.”

“Το πένθος είναι μια μεγάλη διαδικασία, που είναι πιο έντονη τα πρώτα χρόνια της απώλειας κάποιου αγαπημένου, αλλά πραγματικά συνεχίζεται σε διάφορες μορφές για το υπόλοιπο της ζωής μας. Είτε πιστεύετε σε μεταφυσικά φαινόμενα, είτε δεν ξέρετε, θα βρείτε το παρακάτω βίντεο πολύ ενδιαφέρον. Μιλάει για τους τρόπους με τους οποίους νιώθουμε τους αγαπημένους μας και είτε πιστεύετε ότι μας στέλνουν μηνύματα, είτε ότι είναι η ψυχή μας που ψάχνει για τρόπους για να τους νιώσει ή να τους δει ξανά… είναι θέμα προσωπικής ερμηνείας.”

“Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τρόπους με τους οποίους αναφέρουν κάποιοι ότι τους έχουν αγγίξει οι αγαπημένοι τους:

1. Συνειδητά όνειρα ή οράματα
2. Αίσθηση του αγγίγματος ή της παρουσίας τους
3. Ανεξήγητο και επαναλαμβανόμενο φαινόμενο ηλεκτρισμού
4. Αντικείμενα που εξαφανίζονται και εμφανίζονται αλλού στο σπίτι
5. Αίσθηση της μυρωδιάς τους”



5 Ανατριχιαστικά σημάδια που δείχνουν ότι ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που έχει φύγει από τη ζωή, είναι ακόμη κοντά σας. 5 Ανατριχιαστικά σημάδια που δείχνουν ότι ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που έχει φύγει από τη ζωή, είναι ακόμη κοντά σας. Reviewed by Unknown on 23:00 Rating: 5
Από το Blogger.