Υπέροχα χάρτινα φωτιστικά απο Λαδόκολλα!

Κάνοντας μία βόλτα στο διαδίκτυο και ψάχνωντας για μία κατασκευή που θα με συναρπάσσει έπεσα πάνω σε αυτά τα χάρτινα φωτιστικά απο το hannahnunn. Είναι ακρετά ακριβά για να τα αγοράσει κάποιος αλλά υπάρχει τρόπος να φτιάξουμε παρόμοια και μόνοι μας!

Όπως το ανέλυσα λίγο το πράγμα δεν μου φαίνονται και τόσο δύσκολα να φτιαχτούν.

Το μόνο μου χρειαζόμαστε είναι μία βάση φωτιστικούαπλή (έχω βρει και το Ikea βάση επιτραπέζιου φωτιστικού με 6€), έγχρωμη χοντρή λοδόκολλα, και απο εκεί και πέρα σταθερό χέρι για να κόψουμε τα σχέδια. Γιατί αυτά που φωτίζουν είναι χαρτί κομμένο που βγαίνει απο μέσα το φως.

Κάνετε το σχέδιο επάνω στη λαδόκολλα αφού την έχετε μετρήσει για να ταιριάζει με την περίμετρο της βάσης του φωτιστικού.

Στη συνέχεια με ένα μικρό κοπίδι κόβετε τα σχέδια.
Αφού τελειώσετε τυλίξτε τη λαδόκολα γύρω απο τη βάση του φωτιστικού και κολήστε της άκρες της έτσι ώστε να κλείσει η λαδόκολλα. Αυτή είναι η πιο απλή μορφή του φωτιστικού. Μπορείτε πάντα να το εξελίξετε με κάποια διακοσμητικά ή να τοποθετήσετε εσωτερικά συρμάτινα στεφάνια (εαν δεν έχει ήδη η βάση του φωτιστικού) για καλύτερη στήριξη.

Φυσικά η λάμπα πρέπει να είναι οικονομίας για θέμα ασφάλειας (μην πιάσουμε και καμιά φωτιά - βέβαια η λαδόκολλα δεν πιάνει), αλλά και οικονομίας. Επίσης ποτέ μην αφήνετε ξεχασμένα αναμμένα χάρτινα φωτιστικά στο χώρο.

Είναι εκπληκτικά, εγώ τα έχω λατρέψει!
Υπέροχα χάρτινα φωτιστικά απο Λαδόκολλα! Υπέροχα χάρτινα φωτιστικά απο Λαδόκολλα! Reviewed by agathi strange on 13:00 Rating: 5
Από το Blogger.