Το νέο ντοκιμαντέρ για το τέλος του κόσμου θα πνίξει το μυαλό σας – η πιο βαθιά αποκάλυψη που έχει κυκλοφορήσει ποτέ!

Το μεγάλο μυστικό για την ταυτότητά σας που ο κόσμος δεν θέλει να γνωρίζετε. Υπάρχει μια πολύ σκοτεινή αλήθεια για τον σατανικό τελετουργικό κανιβαλισμό και πώς τροφοδοτεί την ερχόμενη παγκόσμια κυβέρνηση .
Υπάρχει ένας σκούρος, υπερφυσικός στρατός του Locust, όπως τα πλάσματα που θα απελευθερωθούν κατά τη διάρκεια της Θλίψης. Ο Σατανάς οικοδομεί τον προσωπικό στρατό του για γενιές …
Η Κυβέρνηση Σκιάς του Lucifer λειτουργεί στις σκοτεινές γωνιές της Γης και μολύνει όλες τις κύριες σφαίρες επιρροής.Εκείνοι που ακολουθούν τον Κύριο και συμμορφώνονται με τις εντολές Του γίνονται οι ιερείς, οι προφήτες και οι απόστολοι που ανυψώνονται από τον Κύριο για να υπηρετήσουν τον λαό.
Εκείνοι που διορίζονται από τον Σατανά για να γίνουν βασιλείς, βασίλισσες, ηγεμόνες, πρόεδροι και πρωθυπουργοί στην υπηρεσία μιας νέας παγκόσμιας τάξης, είναι συνήθως πρόσωπα που υπηρετούν τον στόχο του για παγκόσμια κυριαρχία. Αυτά τα άτομα πιστεύουν στο θεϊκό τους δικαίωμα να αποκηρύξουν και να αποφασίσουν τη συλλογική κατεύθυνση του κόσμου.

ΠΗΓΗ
Το νέο ντοκιμαντέρ για το τέλος του κόσμου θα πνίξει το μυαλό σας – η πιο βαθιά αποκάλυψη που έχει κυκλοφορήσει ποτέ! Το νέο ντοκιμαντέρ για το τέλος του κόσμου θα πνίξει το μυαλό σας – η πιο βαθιά αποκάλυψη που έχει κυκλοφορήσει ποτέ! Reviewed by agathi strange on 10:00 Rating: 5
Από το Blogger.