Σε αυτό το μέρος απαγορεύονται οι φωτογραφίες για τους τουρίστες. Δες γιατί

Ένας δήμος στην Ελβετία επιβάλει πρόστιμο σε όσους τραβάνε φωτογραφίες εκεί, λέγοντας ότι...
οι εικόνες θα προκαλέσουν φθόνο και ακραία δυστυχία για τους ανθρώπους που τα βλέπουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι νομοθέτες στο Bergün / Bravuogn ισχυρίζονται ότι η περιοχή τους είναι τόσο όμορφη που οι φωτογραφίες μπορεί να προκαλέσουν παραβίαση του FOMO.

"Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι οι όμορφες φωτογραφίες των διακοπών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δυσαρεστούν τους χρήστες, επειδή οι ίδιοι δεν μπορούν να είναι εκεί", ανέφερε ένα τουριστικό γραφείο σε δήλωση. Φυσικά, το γραφείο συνιστά να επισκεφθείτε το χωριό Bergün για να αποφύγετε αυτό το φοβερό FOMO.

Οι τοπικοί νομοθέτες ψήφισαν την Τρίτη ένα νέο νόμο με τον οποίο απειλούν με πρόστιμο, περίπου 5 δολαρίων, για όποιον τραβήξει φωτογραφία στο Bergün / Bravuogn. Φυσικά, το όλο θέμα είναι ως επί το πλείστον ένα μάρκετινγκ για να προσελκύσουν τουρίστες, ενώ είναι απίθανο να επιβληθεί το πρόστιμο, δήλωσε ο διευθυντής τουρισμού Marc-Andrea Barandun στο The Local.

Το παιχνίδι είναι σαφές: Είμαστε γοητευμένοι με το Bergün, μια στάση στη σιδηροδρομική γραμμή Albula που ξεκινά από την πόλη Thusis και τελειώνει στο St. Moritz. Το Bergün διαθέτει ζωγραφισμένα σπίτια, μια εκκλησία 800 ετών και έναν ρωμαϊκό πύργο, ενώ η ταινία "Heidi" του 1952 γυρίστηκε σε ένα κοντινό χωριό. Υπάρχει σκι το χειμώνα, πεζοπορία το καλοκαίρι και τέλεια θέα όλο το χρόνο.

Φαίνεται σαν το ιδανικό μέρος για ένα ταξίδι χωρίς κάμερα.

Σε αυτό το μέρος απαγορεύονται οι φωτογραφίες για τους τουρίστες. Δες γιατί Σε αυτό το μέρος απαγορεύονται οι φωτογραφίες για τους τουρίστες. Δες γιατί Reviewed by Unknown on 11:00 Rating: 5
Από το Blogger.