Α.Τ.Ι.Α. Από που έρχονται; --Οι αποκαλύψεις του Bob Lazar



Από που έρχονται;

Είναι πλέον κοινό μυστικό, το ότι διάφορα συντρίμμια από Α.Τ.Ι.Α., που κατά καιρούς έχουν πέσει στη Γη, έχουν έρθει στα χέρια ανώτατων μυστικών υπηρεσιών των Η.Π.Α., έτσι ώστε να μελετηθούν από ειδικούς επιστήμονες, και να μπορέσουν να κατανοήσουν την τεχνολογία με την οποία έχουν κατασκευαστεί.
Αρκετοί επιστήμονες είναι αυτοί οι οποίοι έχουν εργαστεί σε τέτοια έργα, και έπειτα έχουν διωχθεί. Ελάχιστοι είναι όμως αυτοί, που ανοίγουν το στόμα τους, και μας μεταφέρουν τις εμπειρίες που απέκτησαν εργαζόμενοι σε τέτοια έργα.
Ένας από αυτούς, είναι ο Bob Lazar.

Οι αποκαλύψεις του Bob Lazar

Σύμφωνα με τα έγγραφα που έδωσαν στον Lazar να μελετήσει στην βάση S4 για να τον μυήσουν σταδιακά στο πως ακριβώς έχει η κατάσταση, οι εξωγήϊνοι έχει προσδιορισθεί ότι προέρχονται από το ζ2 Reticuli, το δεύτερο αστέρι ενός διπλού συστήματος αστέρων στον αστερισμό Reticulum (Το Δίχτυ) που φαίνεται μόνο από το νότιο ημισφαίριο της γης.

Ο αστερισμός Reticulum
ζ Reticuli - το αστρικό σύστημα των εξωγήϊνων

Προέρχονται από τον τέταρτο πλανήτη. Μια μέρα στον πλανήτη τους είναι περίπου 90 ώρες. Αν και η απόσταση από το ζ2 Reticuli έως την γη είναι περίπου 37 έτη φωτός, οι εξωγήϊνοι χρειάζονται πολύ λίγο χρόνο (31 μέρες) για να την καλύψουν επειδή ο τρόπος που ταξιδεύουν δεν είναι γραμμικός.

10.000 χρόνια εξωγήϊνης παρέμβασης...

Ο αστερισμός Reticulum
Οι εξωγήϊνοι έχει προσδιορισθεί
ότι προέρχονται από το ζ2 Reticuli

Οι πληροφορίες για τα εξωγήϊνα όντα που αναφέρονταν στα έγγραφα που μελέτησε ο Lazar, ήταν συγκλονιστικές και εάν είναι αληθινές και όχι ψέματα από το μέρος των εξωγήϊνων, περιγράφουν μια εφιαλτική εικόνα για την παρέμβασή τους στην ιστορία του ανθρώπινου γένους πάνω στην γη εδώ και 10.000 χρόνια.

Οι εξωγήϊνοι ισχυρίζονται ότι γενετικά έχουν "διορθώσει εξωτερικά" την ανθρώπινη εξέλιξη έως και 65 φορές τα τελευταία 10.000 χρόνια. Κατά μέσο όρο μία φορά κάθε 150 χρόνια.
Οι άνθρωποι αναφέρονται σαν "υποδοχείς". Δυστυχώς οι εξωγήϊνοι μας βλέπουν απλά και μόνο σαν υποδοχείς γενετικού υλικού. Κυριολεκτικά σαν γενετικές καλλιέργειες.
Υπήρχε ένα μεγάλο πλήθος τρομακτικών πληροφοριών για μεθόδους γενετικού ανασυνδυασμού του DNA, και για όπλα με χρήση ιών. Εικάζεται ότι οι ιοί χρησιμοποιήθηκαν για να επανακατευθύνουν γενετικά την εξέλιξη μας εφόσον οι ιοί είναι ο μοναδικός οργανισμός που θα μπορούσε να προσκολληθεί στον άνθρωπο και να μεταφέρει ένα νέο γενετικό κώδικα.
Σύμφωνα με τους εξωγήϊνους οι θρησκείες μας δόθηκαν σε μας έτσι ώστε, όπως ισχυρίζονται οι εξωγήϊνοι "να αποτρέψουν τους 'υποδοχείς' από το να αυτοκαταστραφούν". Υπήρχαν διάφορες αναφορές στα θρησκευτικα δόγματα που υπάρχουν σήμερα.
Οι Reticulans ασκούν μια μορφή διανοητικού ελέγχου πάνω στους ανθρώπους. Αυτή η μορφή ελέγχου είναι ευκολότερο να ξεκινήσει όταν ο άνθρωπος είναι ήσυχος και ήρεμος και κατά προτίμηση κατά την διάρκεια του ύπνου. Διεγερμένες διανοητικές καταστάσεις αποδείχτηκε ότι δεν είναι πρόσφορες σε αυτή την μορφή ελέγχου.

"Οι Γκρίζοι"

Οι εξωγήϊνοι που περιγράφει ο Bob Lazar είναι ο πιό συνηθισμένος τύπος που συναντάται στην πλειονότητα της πληθώρας των αναφορών για κοντινές συναντήσεις και απαγωγές ανθρώπων, και ακρωτηριασμούς ζώων απο εξωγήϊνα όντα.
Είναι μικρόσωμα όντα με υπερβολικά μεγάλο κεφάλι και διαστάσεις μικρού παιδιού, χέρια με περίεργα μακριά δάκτυλα και με μία χαρακτηριστική γκρίζα απόχρωση στο δέρμα απ' όπου προέκυψε και η ονομασία που είναι περισσότερο γνωστοί: "οι Γκρίζοι" ("The Greys").

Σκίτσο που ταιριάζει στην περιγραφή του Bob Lazar
Οι εξωγήϊνοι, έτσι όπως περιγράφονταο από τον Bob Lazar, ο οποίος είναι και ο πιό συνηθισμένος τύπος που συναντάται στις στενές επαφές τους με τους ανθρώπους.

Το χαρακτηριστικό που κυριαρχεί στο πρόσωπο τους και που τονίζεται ιδιαίτερα από όλους όσους υποχρεώθηκαν να έρθουν σε επαφή μαζί τους, είναι τα τεράστια διαπεραστικά κατάμαυρα μάτια τους με το αμυγδαλωτό σχήμα, που καθηλώνουν ασκώντας έντονη υπνωτική επίδραση και μεταφέρουν τηλεπαθητικά εντολές ή μυνήματα.
Α.Τ.Ι.Α. Από που έρχονται; --Οι αποκαλύψεις του Bob Lazar Α.Τ.Ι.Α. Από που έρχονται; --Οι αποκαλύψεις του Bob Lazar Reviewed by Unknown on 16:00 Rating: 5
Από το Blogger.