Βασικά βήματα διακόσμησης για να έχετε καλό Feng Shui στο σπίτι σας!

Υιοθετήστε τη φιλοσοφία του Feng shui στη διακόσμηση του σπιτιού σας και δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα που σφύζει από αγάπη, αρμονία και χαρά και νιώστε τη διαφορά τόσο στην αύρα του χώρου σας όσο και στη διάθεσή σας.

Η διακόσμηση με βάση το feng shui διαφέρει ελαφρώς από την παραδοσιακή διακόσμηση, αλλά από τις πρώτες κιόλας ώρες της εφαρμογής της στο χώρο σας θα φέρει καλύτερη ενέργεια που θα νιώσετε αμέσως.


Το βασικότερο βήμα που πρέπει να κάνετε για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με βάση το Feng Shui είναι να αφαιρέσετε από το χώρο κάθε στοιχείο της παλιάς ενέργειας, ώστε να δημιουργήσετε ένα ισχυρό και δυνατό περιβάλλον με νέα ενέργεια. Αυτό σε πρακτικό επίπεδο σημαίνει ότι πρέπει να καθαριστεί πολύ σχολαστικά ο χώρος σας, ώστε να ενσωματώσετε μια νέα διακόσμηση σε αυτόν, που θα βασίζεται αποκλειστικά στη φιλοσοφία του feng shui.

Εμείς βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε μερικά βασικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε, ώστε να τα καταφέρετε.

Αφήστε το φως και τον αέρα να μπουν στο χώρο. Τα δυο αυτά στοιχεία είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν στο σπίτι σας, καθώς φέρνουν καλή ενέργεια που σε συνδυασμό με την καθαριότητα -που όπως είπαμε παραπάνω πρέπει να επικρατεί-, αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία θα διακοσμήσετε το σπίτι σας, σύμφωνα με τη φιλοσοφία του feng shui!

Διακοσμητικά: Σύμβολα καλοτυχίας. Επιλέξετε για τη διακόσμηση του σπιτιού σας διακοσμητικά αντικείμενα, που αποτελούν σύμβολα καλοτυχίας και θετικής ενέργειας. Μερικά από αυτά είναι τα εξής:
Το χρυσάφι, τα αρχαία νομίσματα και το καθαρό νερό με κυματισμό συμβολίζουν την αφθονία και τον πλούτο.
Τα μπαμπού, τα πεύκα, οι ερωδιοί και τα ροδάκινα συμβολίζουν τη μακροζωία και την υγεία.
Τα λουλούδια μέσα στα βάζα οπουδήποτε μέσα στο χώρο σας, εάν δεν είναι αληθινά καλό είναι να είναι από μετάξι, χρωματιστά, χαρούμενα και ποτέ μαραμένα και βρώμικα.
Οι καθρέφτες είναι θαυμάσιοι όταν βρίσκονται στο χώρο της τραπεζαρίας αλλά κακοί όταν τοποθετηθούν στην κρεβατοκάμαρα.







Βασικά βήματα διακόσμησης για να έχετε καλό Feng Shui στο σπίτι σας! Βασικά βήματα διακόσμησης για να έχετε καλό Feng Shui στο σπίτι σας! Reviewed by Unknown on 12:00 Rating: 5
Από το Blogger.