Έτσι θα κερδίσετε 28.000 ευρώ για να αγοράσετε σπίτι - Δείτε τον τρόπο

Χωρίς δάνεια και υποθήκες!

Μία εφαρμογή υπόσχεται σε έναν τυχερό χρήστη ένα μεγάλο ποσό για να αγοράσει το σπίτι των ονείρων του!

Η εφαρμογή που ονομάζεται Snatch και μοιάζει με το Pokemon Go είναι ένα παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας, στο οποίο ο χρήστης ψάχνει για κάποια δέματα σε διάφορες τοποθεσίες. Αν τα δέματα μείνουν στην κατοχή του για 6 ώρες και δεν τα πάρει κάποιος άλλος χρήστης, τότε μπορεί να τα ανοίξει για να δει τι κερδίζει. Εκτός από τα χρήματα για το σπίτι, ο χρήστης μπορεί να κερδίσει από διακοπές στην Ευρώπη και δωροεπιταγές σε μεγάλα καταστήματα, μέχρι και δωρεάν γεύματα από μεγάλες αλυσίδες για ένα χρόνο.

Χιλιάδες δέματα βρίσκονται σε διάφορες τοποθεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα κυκλοφορήσει το δέμα με το μεγάλο δώρο! Μόλις κυκλοφορήσει το δέμα, το παιχνίδι θα ειδοποιήσει τους χρήστες να βγουν στους δρόμους για να ψάξουν το έπαθλο. Έτσι μόλις κάποιος το αποκτήσει θα πρέπει να το υπερασπιστεί από τους άλλους χρήστες που θα προσπαθήσουν να του το κλέψουν, με τα όπλα που κέρδισε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Από το πρώτο λανσάρισμα της εφαρμογής το Snatch έχει μοιράσει στους χρήστες δώρα άνω των 18 εκατ. λιρών.
ΠΗΓΗ
Έτσι θα κερδίσετε 28.000 ευρώ για να αγοράσετε σπίτι - Δείτε τον τρόπο Έτσι θα κερδίσετε 28.000 ευρώ για να αγοράσετε σπίτι - Δείτε τον τρόπο Reviewed by Unknown on 18:00 Rating: 5
Από το Blogger.