60+ Ιδέες - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ για να αλλάξετε όψη σε ένα απλό καπέλο ΦΩΤΙΣΤΙΚΟΥ

Στα πολυκαταστήματα ειδών σπιτιού θα βρείτε απλά λευκά καπέλα για φωτιστικά σε ποικιλία σχημάτων - μεγεθών και σε πολύ οικονομικέςτιμές. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε εντελώς όψη σε ένα τέτοιο απλόκαπέλο, που προσαρμόζεται σε κάθε τύπου σκελετό επιτραπέζιας λάμπας ή καικρεμαστού φωτιστικού, με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και υλικά, ανάλογα με το γούστο σας και τι ταιριάζει στο σημείο που θα το τοποθετήσετε, ενώ σε αρκετέςιδέες δεν σας χρειάζεται καν ηεξωτερική επένδυση (χαρτί ή ύφασμα) του καπέλου και μπορείτε να τις εφαρμόσετε απευθείας στον μεταλλικό σκελετό ενός απλού φωτιστικού. 
Ιδιαίτερα διακοσμητικά χαρτιά όπως εφημερίδες, χαρτιά με μοτίβα από χάρτες, μουσικά τετράδια κλπ. ή ύφασμα, με τα οποία θα καλύψετε ολόκληρη ή μέρος της επιφάνειας του καπέλου, αυτοκόλλητη ταπετσαρία, δαντέλες, λινάτσα, σκοινί, σπάγγος, εφημερίδες, υφασμάτινα κουρελάκια, ξυλαράκια, φωτογραφίες που θα τυπώσετε σε απλό χαρτί ή παλιά φωτογραφικά φιλμς, κορδέλες, τρέσες κλπ. αλλά και stencils και μπογιά, θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε πραγματικά ιδιαίτερα φωτιστικά για κάθε χώρο του σπιτιού με πολύ μικρό κόστος.
Για χάρτινα στοιχεία θα χρησιμοποιήσετε απλή κόλλαχειροτεχνίας και θα ολοκληρώσετε τις κατασκευές με ένα προστατευτικό βερνίκι όπως ακριβώς και σε κάθε ανάλογη κατασκευή τύπου ντεκουπάζ, οποιοδήποτε άλλο υλικό θα το προσαρμόσετε - κολλήσετε πάνω στο καπέλο, όπου και αν χρειάζεται, με μια απλή και διαφανή ισχυρή κόλλα γενικής χρήσης.


























































































60+ Ιδέες - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ για να αλλάξετε όψη σε ένα απλό καπέλο ΦΩΤΙΣΤΙΚΟΥ 60+ Ιδέες - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ για να αλλάξετε όψη σε ένα απλό καπέλο ΦΩΤΙΣΤΙΚΟΥ Reviewed by Unknown on 11:00 Rating: 5
Από το Blogger.