Βάζει Αυτό Το Διάλυμα Στα Αυτιά Και Εξαφανίζει Το Κερί Σε Μόλις Ένα Λεπτό!

Ο αφόρητος πόνος στο αυτί μπορεί να εξαφανιστεί αν χρησιμοποιήσετε κάποια υλικά που έχετε ήδη στην κουζίνα σας.

Το κερί στο αυτί ή κυψελίδα είναι η κιτρινωπή και ρητινώδης ουσία που εκκρίνεται στα κανάλια του αυτιού από τους σμηγματογόνους αδένες που βρίσκονται σε αυτό. Ο ρόλος του κεριού είναι να κρατάει το εσωτερικό του αυτιού ασφαλές από τη σκόνη, τη βρωμιά και τα βακτήρια. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι είναι βρωμιά και ότι είναι περιττό και έτσι το αφαιρούν τακτικά.

Οι μπατονέτες χρησιμοποιούνται συνήθως για τον καθαρισμό του κεριού στο αυτί, αλλά δεν είναι αποτελεσματικές , επειδή ωθούν τα βακτήρια βαθύτερα στο εσωτερικό του αυτιού.

Αλλά ευτυχώς υπάρχει μια φυσική λύση για αυτό το πρόβλημα. Η θεραπεία που θα σας παρουσιάσουμε αποτελείται εντελώς από φυσικά συστατικά όπως είναι το λευκό ξύδι και το οινόπνευμα.

Το οινόπνευμα έχει αποδειχθεί ότι εξαλείφει το 85% της αερόβιας βακτηριακής μόλυνσης, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό απολυμαντικό και καθαριστικό.

Το λευκό ξύδι είναι ένα ισχυρό αντιβιοτικό και αντιμικροβιακό που καταπολεμά αποτελεσματικά τη μόλυνση.


Δείτε πως να φτιάξετε αυτή την θεραπεία για την καταπολέμηση του κεριού στο αυτί :

Συστατικά:
Λευκό ξύδι
Οινόπνευμα

Παρασκευή:
Ανακατέψτε ίση ποσότητα οινοπνεύματος και λευκού ξυδιού.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να πάρετε 1/2 κουταλάκι του γλυκού από αυτό το μείγμα και να το ρίξετε στο αυτί σας, έχοντας γυρισμένο τo κεφάλι σας προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Έπειτα, θα πρέπει να μείνετε σε αυτή τη θέση για 2 λεπτά.

Όταν τελειώσετε με αυτό, θα πρέπει να αφήσετε το μείγμα να τρέξει έξω από το αυτί, ενώ εσείς θα βρίσκεστε σε όρθια θέση.

Τώρα, θα πρέπει να κάνετε την ίδια διαδικασία για το άλλο αυτί.

Αυτή η φυσική θεραπεία σίγουρα θα σας βοηθήσει, ώστε τα αυτιά σας να είναι πεντακάθαρα, και θα απαλύνει τον αφόρητο πόνο.
Βάζει Αυτό Το Διάλυμα Στα Αυτιά Και Εξαφανίζει Το Κερί Σε Μόλις Ένα Λεπτό! Βάζει Αυτό Το Διάλυμα Στα Αυτιά Και Εξαφανίζει Το Κερί Σε Μόλις Ένα Λεπτό! Reviewed by Unknown on 11:00 Rating: 5
Από το Blogger.