Μυστηριώδη αντικείμενα των Μάγια (βίντεο)

Η Teotihuacan μια αρχαία πόλη των Μάγια είναι η σημαντικότερη και μεγαλύτερη προκολομβιανή πόλη του Μεξικού.

Βρίσκεται περίπου 40 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της σύγχρονης πόλης του Μεξικού. Μέχρι τη δεκαετία του 1920, ελάχιστα πράγματα ήταν γνωστά για το Τεοτιουακάν. Σήμερα, η αρχαιολογική έρευνα κατάφερε να αναπαραστήσει τη χιλιόχρονη ιστορία της αρχαίας αυτής μητρόπολης του Μεξικού.

Η πόλη του Τεοτιουακάν χαρακτηριζόταν από μεγάλα και επιβλητικά κτίσματα, που περιλάμβαναν, εκτός από τα συγκροτήματα των κατοικιών, ναούς, μεγάλες πλατείες, γήπεδα και ανάκτορα των ηγεμόνων, ευγενών και ιερέων. Ο αστικός – τελετουργικός χώρος της πόλης θεωρείται ένα από τα εντυπωσιακότερα επιτεύγματα του προκολομβιανού Νέου Κόσμου.

Από το 1987, η προκολομβιανή πόλη του Τεοτιουακάν περιλαμβάνεται στον κατάλογο των πολιτιστικών μνημείων της UNESCO.

Τα Μυστηριώδη αντικείμενα των Μάγια που ακολουθούν στο παρακάτω βίντεο βρέθηκαν κάτω από τα ερείπια του Teotihuacan το 2015, και τώρα όλα αυτά τα κομμάτια μπορεί να τα δει κανείς σε μουσεία στο Μεξικό.

Αυτά τα αρχαία τεχνουργήματα, σύμφωνα με ερευνητές, αποτελούν ακόμα μια απόδειξη πως όντα που δεν είναι από την γη, την έχουν επισκεφθεί στο μακρινό παρελθόν.

Η παρουσίαση των πληροφοριών αυτών, σύμφωνα με την κυβέρνηση του Μεξικού, αποτελούν ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα προς την κατεύθυνση του καθορισμού της αλήθειας.
Μυστηριώδη αντικείμενα των Μάγια (βίντεο) Μυστηριώδη αντικείμενα των Μάγια (βίντεο) Reviewed by Unknown on 20:00 Rating: 5
Από το Blogger.