ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ! Δείτε πόσες μέρες εργάζεστε για το Κράτος

Από τότε που ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε δηλώσει ότι ανήκουμε στη Δύση το σύνολο των Ελλήνων πολιτών πίστευε ότι ζούσε σε καθεστώς ελεύθερης οικονομίας ή όπως το αναφέρουν οι σύντροφοι του ΚΚΕ σε καθεστώς ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ. Και ασφαλώς στην πλειοψηφία των Ελλήνων άρεσε και αρέσει αυτό το οικονομικό μοντέλο διαφορετικά θα ψήφιζαν ΚΚΕ.

Παρόλα αυτά μάλλον οι περισσότεροι των Ελλήνων έχουν λάθος εντύπωση, διότι αν βάλλουν κάτω τους αριθμούς και τα γεγονότα θα αντιληφθούν ότι ακόμα και αυτοί που δεν δουλεύουν στο Δημόσιο δουλεύουν για το Κράτος. Άρα ζούμε σε ένα ιδιότυπο Κουμμουνιστικό καθεστώς, όχι γιατί έχουμε Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μόνο, καθώς η διαδικασία αυτή έχει ξεκινήσει και επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα, από τότε που ο «πάνσοφος » ΓΑΠ πήγε στο Καστελόριζο και μας έβαλε στα μνημόνια.

Μπορεί να μην το πιστεύετε αλλά δουλεύετε 203 ημέρες το χρόνο για να πληρώνετε τους φόρους αν βέβαια τους πληρώνετε και δεν τους οφείλετε. Και φυσικά αυτά δεν τα λέμε εμείς αλλά μελέτη του ΚΕΦΙΜ. Το τραγικό μάλιστα είναι ότι σύμφωνα με την ίδια μελέτη το 2006 οι μέρες που αντιστοιχούσαν στους φόρους ήταν 188. Μέρα με την ημέρα δηλαδή αυξάνονται. Πρακτικά δηλαδή σημαίνει ότι από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 23 Αυγούστου δουλεύει για τους φόρους, Από τις 24 Αυγούστου και μετά αρχίζετε να δουλεύετε για τα υπόλοιπα έξοδα.

Η ημέρα δε αυτή ονομάζεται «Ημέρα Φορολογικής Ελευθερίας» και το ΚΕΦΙΜ είναι ένας θεσμός μέτρησης των ημερών που δουλεύουμε για το Κράτος.

Π.Ζ
ΠΗΓΗ
ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ! Δείτε πόσες μέρες εργάζεστε για το Κράτος ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ! Δείτε πόσες μέρες εργάζεστε για το Κράτος Reviewed by Unknown on 02:00 Rating: 5
Από το Blogger.