Το ζευγάρι των… καταστροφών: Παντρεύτηκαν εν μέσω τυφώνα, στο ταξίδι του μέλιτος έζησαν τον σεισμό στην Κω

Ο Κρίστιαν και η Ρενέ Ζέλβις έχουν εξοικειωθεί πλέον με τις φυσικές καταστροφές. Γιατί παντρεύτηκαν εν μέσω τυφώνα και στο ταξίδι του μέλιτος βίωσαν τον ισχυρό σεισμό στην Κω.

Το ζευγάρι από την Αυστραλία ήταν ανάμεσα στους εκατοντάδες τουρίστες που τρόμαξαν τα ξημερώματα της Παρασκευής, από την ισχυρή σεισμική δόνηση που έπληξε την Κω. Οταν πέρασε όμως ο αρχικός φόβος, το… διασκέδασαν.

«Επειτα από το αρχικό σχετικό σοκ και όταν σταμάτησαν οι μεγάλες δονήσεις, κοιτάξαμε ο ένας τον άλλο και γελάσαμε», είπε ο Κρίστιαν Ζέλβις στο 9NEWS. Μαζί με τη σύζυγό του και άλλους τουρίστες, κοιμήθηκαν εκτός δωματίου, σε ξαπλώστρες, καθώς το ξενοδοχείο στο οποίο έμεναν εκκενώθηκε.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ζουν κάτι ανάλογο. Τον Μάρτιο, όταν παντρεύτηκαν στο Κουίνσλαντ, ο τυφώνας Ντέμπι σάρωνε τα πάντα στο πέρασμά του στην Αυστραλία. Παρόλα αυτά, εκείνοι έκαναν κανονικά το πάρτι του γάμου τους, σε πισίνα ξενοδοχείου και αστειεύονταν ότι μπορεί να δώσουν στο πρώτο τους παιδί το όνομα του τυφώνα.
Φωτογραφία: 9NEWS
Το ζευγάρι των… καταστροφών: Παντρεύτηκαν εν μέσω τυφώνα, στο ταξίδι του μέλιτος έζησαν τον σεισμό στην Κω Το ζευγάρι των… καταστροφών: Παντρεύτηκαν εν μέσω τυφώνα, στο ταξίδι του μέλιτος έζησαν τον σεισμό στην Κω Reviewed by Unknown on 22:00 Rating: 5
Από το Blogger.