Η απόκρυφη ιστορία της ανθρώπινης φυλής και η άγνωστη προ-ιστορία της [Βίντεο]

Πρόκειται για ένα ανατρεπτικό 47λεπτο βίντεο, βασιζόμενο σε πανάρχαια ευρήματα, που μπορεί να προκαλέσει αναθεώρηση των ιστορικών περιόδων με τον γνωστό Αυστριακό ερευνητή Κλάους Ντόνα και την συνέντευξή που έδωσε στην ομάδα του Πρότζεκτ Κάμελοτ.

Περιέχει διαφάνειες και φωτογραφίες και εξηγεί βάση αυτών την ιστορία της ανθρώπινης φυλής και την άγνωστη προ-ιστορία της.

Είναι πλούσιο σε δεδομένα, λεπτομερές, εντατικό, απορροφητικό, και ίσως περιέχει ορισμένες εντυπωσιακές πληροφορίες σχετικά με την ιστορία της ανθρώπινης φυλής στο σύνολο του από οποιοδήποτε βίντεο που έχετε δει ποτέ.

Το ταξίδι που ξεκινάμε καλύπτει την Ατλαντίδα, ανθρωποειδής σαύρες, τους Ανουννάκι, αρχαίους συμβολισμούς, αρχαίες επιστήμες, μια αρχαία παγκόσμια γλώσσα και ακόμη πιο πολλά. Περιέχει εντυπωσιακό υλικό, το οποίο φέρει τις καλύτερες μου συστάσεις.

Έχει τα καλύτερα σχόλια και ειναι μια 47λεπτη παρουσίαση η οποία περιέχει συμπυκνωμένη γνώση!

Απολαύστε το!!!ΠΗΓΗ
Η απόκρυφη ιστορία της ανθρώπινης φυλής και η άγνωστη προ-ιστορία της [Βίντεο] Η απόκρυφη ιστορία της ανθρώπινης φυλής και η άγνωστη προ-ιστορία της [Βίντεο] Reviewed by agathi strange on 22:00 Rating: 5
Από το Blogger.