Λαθρομετανάστες έβαλαν φωτιά σε Hot Spot στην Λάρισα γιατί… άργησαν να τους πληρώσουν! Που να τους έβαζαν και ΕΝΦΙΑ και δεκάδες άλλους φόρους όπως στους Έλληνες το φαντάζεστε;

Λαθρομετανάστες προκάλεσαν επεισόδια σε ένα ακόμη Hot Spot το βράδυ της Δευτέρας 3 Ιουλίου. Στον καταυλισμό του Κουτσόχερου ομάδα λαθρομεταναστών προχώρησε σε βιαιότητες γιατί δεν έχουν εισπράξει τα χρήματα της βοήθειας που λαμβάνουν για τον τελευταίο μήνα..

Αρχικά, κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, η ομάδα δέκα περίπου ανδρών κινήθηκε προς αποθήκη όπου φυλάσσονταν τρόφιμα από ΜΚΟ με στόχο να παραβιάσει την πόρτα αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Λίγο μετά, έβαλαν φωτιά σε τέσσερις κάδους απορριμμάτων με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας.

Διόλου απίθανο η πάντα ευαίσθητη κυβέρνηση σε αυτά τα θέματα να προχωρήσει σε άμεση ξόφληση των ΜΗ δεδουλευμένων τους και γιατί όχι να δώσει και αυξήσεις. Άλλωστε τώρα είμαστε και επίσημα σε τροχιά ανάπτυξης με τον Δορυφόρο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
ΠΗΓΗ
Λαθρομετανάστες έβαλαν φωτιά σε Hot Spot στην Λάρισα γιατί… άργησαν να τους πληρώσουν! Που να τους έβαζαν και ΕΝΦΙΑ και δεκάδες άλλους φόρους όπως στους Έλληνες το φαντάζεστε; Λαθρομετανάστες έβαλαν φωτιά σε Hot Spot στην Λάρισα γιατί… άργησαν να τους πληρώσουν! Που να τους έβαζαν και ΕΝΦΙΑ και δεκάδες άλλους φόρους όπως στους Έλληνες το φαντάζεστε; Reviewed by agathi strange on 19:00 Rating: 5
Από το Blogger.