Εξωγήινη κατασκευή ανακαλύφθηκε από το Kepler;

Φαίνεται πως ίσως υπάρχουν κάποια συνταρακτικά νέα από το χώρο ερευνών της NASA, αφού το Τηλεσκόπιο Kepler φαίνεται πως ανακάλυψε μία τεράστια Μεγαλιθική Εξωγήινη κατασκευή. Για την ώρα οι επιστήμονες υποπτεύονται πως ίσως αυτή η κατασκευή δημιουργήθηκε απο έναν ανεπτυγμένο Εξωγήινο πολιτισμό.

Το τηλεσκόπιο Kepler δεν αναζητά μονάχα μικρούς εξωπλανήτες, αλλά ανακαλύπτει επίσης αρκετά ακόμη κοσμικά φαινόμενα. Όμως μάλλον αυτή τη φορά το Τηλεσκόπιο ανακάλυψε ένα σήμα που προήλθε από μία τεράστια τεχνητή Εξωγήινη κατασκευή που βρίσκεται σε τροχία γύρω από ένα άστρο που είναι 1500 έτη φωτός μακρυά από τον πλανήτη Γη. Οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν κάθε πιθανή αιτιολόγηση και εξήγηση για να ερμηνεύσουν το εύρημα, και τώρα υποθέτουν πως αυτή η γιγαντιαία κατασκευή είναι πιθανότατα μία τεχνητή κατασκευή που δημιουργήθηκε από ένα ανεπτυγμένο πολιτισμό.

Πως λειτουργεί όμως αυτή η κατασκευή; Φαίνεται πως αφού είναι σε τροχία γύρω από το άστρο, συσσωρεύει όλη την ενέργεια που μαζέυει και επιστρέφει πίσω στον προορισμό της. Το πιο εκπληκτικό από όλα βέβαια είναι το γεγονός πως αυτή η κατασκευή είναι τόσο τεράστια, που κατά την διάρκεια της περιφοράς της καλύπτει ένα πολύ μεγάλο μέρος του αστρικού φωτός.

Το Monthly Notices της Βασιλικής Αστρονομικής Κοινότητας δημοσίευσε μία μελέτη πάνω στο θέμα, στην οποία περιγράφει ένα Άστρο με το όνομα KIC 8462852. Σε αυτή την μελέτη, ο Αστρονόμος του Πανεπιστημίου της Louisiana εξήγησε πως : “Κατά την διάρκεια της αποστολής του Kepler, παρατηρήθηκε πως στο Άστρο KIC 8462852 συνέβαιναν διάφορες ασσύμετρες μεταβολές στην ροή φωτός, κάτι που δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ ξανά σε άστρο. Φυσικά θεωρήσαμε πως ήταν κάποιο πρόβλημα στα δεδομένα που λαμβάναμε, όμως τελικά όλα ήταν καλά”

Κατά την διάρκεια της πρώτης “ανωμαλίας”, το τηλεσκόπιο ανακάλυψε πως η τροχιά της Κατασκευής προκάλεσε απώλεια στην φωτεινότητα του άστρου κατά 15%. Η δεύτερη ανωμαλία οδήγησε στην απώλεια του 22% της φωτεινότητας. Το ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση είναι το γεγονός πως αυτή η απώλεια θα μπορούσε να προκληθεί μόνο αν ένα τεράστιο αντικείμενο καλύπτει το αστρικό φως.

Αφού εξέτασαν κάθε πιθανό ενδεχόμενο, οι επιστήμονες υποθέτουν πως αυτές οι ανωμαλίες ίσως προέρχονται από μία ομάδα ανενεργών κομητών που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από το Άστρο, όμως αυτή η θεωρία είναι αμφίβολη και έτσι ξεπήδησαν οι θεωρίες για την Μεγαλιθική Εξωγήινη κατασκευή.
Εξωγήινη κατασκευή ανακαλύφθηκε από το Kepler; Εξωγήινη κατασκευή ανακαλύφθηκε από το Kepler; Reviewed by Unknown on 08:00 Rating: 5
Από το Blogger.