Υψηλός πυρετός: Πως θα τον ρίξετε με 3 απλά βήματα!


Είτε έχετε δέκατα είτε «χτυπάτε» 39άρια, οι παρακάτω κινήσεις θα σας βοηθήσουν σε κάθε περίπτωση ώστε να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τον πυρετό...
Αν, λοιπόν, νιώθετε τον οργανισμό σας να εξασθενεί και τον πυρετό να ανεβαίνει, το Fox News Health συνιστά τους παρακάτω τρεις τρόπους για να αντιμετωπίσετε τον πυρετό και να βοηθήσετε το σώμα σας αν αμυνθεί:

1. Άμεση αντιμετώπιση:

• Πάρτε ακεταμινοφαίνη (Tylenol) για να μειώσετε τον πυρετό.
• Φροντίστε να πίνετε πολλά υγρά. Όταν πέφτει ο πυρετός το σώμα παράγει μεγάλες ποσότητες ιδρώτα, γι' αυτό πρέπει να αναπληρώνετε τα χαμένα υγρά ώστε να μην αφυδατωθείτε.

2. Τι πρέπει να αποφύγετε:

• Μην σταματήσετε να ασκείστε και να κινείστε με φυσικούς ρυθμούς. Το να πηγαίνετε κανονικά στο γυμναστήριο και να βγαίνετε έξω με φίλους θα πιέσει το σώμα σας να βρει τους κανονικούς του ρυθμούς και θα επισπεύσει την ανάρρωση.
• Μην χρησιμοποιήσετε πάγο αν η θερμοκρασία στο σώμα σας έχει ανέβει υπερβολικά, καθώς ο πάγος μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα στο καυτό δέρμα. Προτιμήστε βρεγμένες πετσέτες ή κομπρέσες.

3. Πότε να καλέσετε τον γιατρό:

Αν ο πυρετός σας έχει ξεπεράσει τους 38C και συνοδεύεται από πονοκέφαλο και πόνο στον αυχένα, ή αν παραμένει υψηλός για δύο συνεχόμενες μέρες, τότε πρέπει να καλέσετε αμέσως τον γιατρό σας. Οι περισσότεροι πυρετοί που εμφανίζονται λόγω κάποιας γρίπης, εξαφανίζονται μέσα σε 1-2 μέρες. Μερικές φορές όμως, ο πυρετός μπορεί να είναι σύμπτωμα μιας πιο σοβαρής πάθησης, όπως η πνευμονία.
Υψηλός πυρετός: Πως θα τον ρίξετε με 3 απλά βήματα! Υψηλός πυρετός: Πως θα τον ρίξετε με 3 απλά βήματα! Reviewed by Unknown on 17:00 Rating: 5
Από το Blogger.