5 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΔΡΩΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

5 απλές συμβουλές επειδή σε νιώθουμε.

Κάποιοι εξυπνάκηδες εκεί έξω έχουν τη λανθασμένη αίσθηση πως το να ιδρώνειςσαν χοίρος το καλοκαίρι έχει να κάνει με τα παραπάνω κιλά που κουβαλάς. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι έχουμε να πούμε εμείς, μιας και ξέρουμε ουκ ολίγους λεπτούς που κάνουν κυριολεκτικά μπάνιο στον ιδρώτα τους καθημερινά από Μάιο μέχρι Σεπτέμβριο.

Ρε παιδιά, πραγματικά, η φάση πολλές φορές δεν αντέχεται! Δεν είναι μόνο η στάμπα στη μασχάλη, υπάρχουν στιγμές που νομίζεις ότι έχεις μπει σε πισίνα με το εσώρουχο. Και επειδή σε νιώθουμε αγαπητέ αναγνώστη, είπαμε να μοιραστούμε μαζί σου μερικές απλές συμβουλές για να μειώσεις το ενοχλητικό φαινόμενο.

Ολοκληρωτικές και μοναδικές λύσεις δεν υπάρχουν για κανένα πρόβλημα αυτό το ξέρεις. Αυτά όμως που θα σου πούμε παρακάτω εμάς μας έχουν βοηθήσει πολύ.


1. Δώσε σημασία στην ποιότητα του αποσμητικού

Ό,τι αγοράζεις παίρνεις. Οκ, δε λέμε να δώσεις 30 ΕΥΡΩ σε deodorant (ή antiperspirant αν είσαι τέτοιος) αλλά το να αγοράζεις το πιο φθηνό πράγμα που βρίσκεις στα ράφια, καταλαβαίνεις πως θα σου στοιχίσει, έτσι;

2. Πρόσεξε κάποια πράγματα στη διατροφή σου

Και κυρίως δύο: τα πικάντικα φαγητά και την καφεΐνη. Δεχόμαστε πως τη δεύτερη δε μπορείς να την ελέγξεις και πολύ. Βέβαια αν θες να πίνεις τέσσερις φρέντο την ημέρα να κάτσεις να ιδρώνεις και να μην παραπονιέσαι. Τώρα για το πρώτο σκέλος, όντως τα «καυτερά» βοηθάνε να δροσίζεται το σώμα μέσω της εφίδρωσης. Όπως καταλαβαίνεις δικό σου το καρπούζι, δικό σου και το πεπόνι για το τι θα κάνεις.

3. Το νεράκι με ρέγουλο

Ξέρουμε, ζέστη έχει και εσύ διψάς σα ψάρι έξω από το νερό. Αν πίνεις όμως πενήντα λίτρα την ημέρα, από κάπου θα πρέπει να βγουν, σωστά; Όχι δε φτάνει η ούρηση για να αποβάλεις το νερό που καταπίνεις σαν ιπποπόταμος με τους τόνους. Κάνε και λίγο κράτη!

4. Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια

Τα τρία προαναφερθέντα πράγματα στον μεσότιτλο είναι γνωστοί σεσημασμένοι απορρυθμιστές του σώματος. Άρα όπως πολύ καλά καταλαβαίνεις, είναι υπεύθυνα και για το γεγονός πως βγάζεις νερό λες κι είσαι ποτιστικό

5. Άγχος, αυτή η κατάρα

Όσο περισσότερο στρεσάρεσαι, τόσο περισσότερο το σώμα θέλει να στεγνώσει. Αν συνεχίσεις στους γνωστούς ρυθμούς σου θα καταλήξεις σαν αποξηραμένο ψάρι. Ξέρουμε, δεν είναι εύκολο αλλά κάνε μία προσπάθεια να χαλαρώσεις, θα βοηθήσεις τον εαυτό σου σε κάθε επίπεδο –και θα ιδρώνεις λιγότερο.
ΠΗΓΗ
5 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΔΡΩΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 5 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΔΡΩΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Reviewed by Unknown on 12:00 Rating: 5
Από το Blogger.