7 Μυθικά Πλάσματα που κάποτε οι Άνθρωποι πίστευαν ότι Υπάρχουν στ’Αλήθεια. Με το Νο.3, θα Τραβάτε τα Μαλλιά

Οι άνθρωποι έχουμε τεράστια φαντασία. Εξάλλου είμαστε πολύ δημιουργικά πλάσματα. Σήμερα, θα σας μιλήσουμε για κάποια μυθικά πλάσματα που οι άνθρωποι κάποτε πίστευαν ότι υπήρχαν αν και κάποιοι συνεχίζουν ακόμα να πιστεύουν στην ύπαρξή τους.

#1 Μονόκερος

Ακόμα και στην Ρώμη πίστευαν ότι οι μονόκεροι υπήρχαν.

#2 Bonnacon

Μπορεί να σας ακούγεται παράξενο, αλλά κάποτε οι άνθρωποι πίστευαν πως υπήρχε ένα πλάσμα που είχε την χαίτη ενός αλόγου, το σώμα ενός ταύρου και χρησιμοποιούσε τα κόπρανά του σαν όπλο. Έλεγαν ότι πετούσε τα τοξικά του κόπρανα πάνω από 600 μέτρα σε απόσταση για να χτυπήσει τους εχθρούς του.

#3 Λαχανικό Αρνί

Πίστευαν πως υπήρχε ένα ειδικό αρνί που μεγάλωνε σαν φυτό. Μπορεί να είναι δύσκολο να το πιστέψετε αλλά η αλήθεια είναι ότι κάποτε το πίστευαν.

#4 Aspidochelone

Το πλάσμα αυτό πίστευαν ότι ήταν τόσο μεγάλο που έμοιαζε με νησί. Αρχικά εμφανίστηκε σε Χριστιανικά και μεσαιωνικά κείμενα. Φυσικά, ποτέ δεν έχει βρεθεί ένα πλάσμα που η πλάτη του να μοιάζει με νησί.

#5 Jackalope

Αυτό ίσως είναι ένα από τα πιο πιστευτά ζώα αυτής της λίστας. Ιστορίες για το κουνέλι με τα κέρατα ξεκινούν από τον 17ο αιώνα αλλά δυστυχώς αυτό το πλάσμα υπάρχει μόνο στις καρδιές και τα μυαλά μας.

#6 De Loys” Ape

Ευτυχώς, ο εξερευνητής François De Loys” ήθελε απλά να τραβήξει την προσοχή. Αλλιώς, ο πλανήτης μας θα βρισκόταν σε μεγάλο κίνδυνο από τους γιγαντιαίους αυτούς πιθήκους.

#7 Δράκοι

Κάποτε πίστευαν σ’αυτά τα μυθικά πλάσματα και στην δυνατότητά τους να φτύνουν φωτιά. Ευτυχώς για εμάς όμως, οι δράκοι είναι απλά δημιούργημα της φαντασίας μας.
ΠΗΓΗ
7 Μυθικά Πλάσματα που κάποτε οι Άνθρωποι πίστευαν ότι Υπάρχουν στ’Αλήθεια. Με το Νο.3, θα Τραβάτε τα Μαλλιά 7 Μυθικά Πλάσματα που κάποτε οι Άνθρωποι πίστευαν ότι Υπάρχουν στ’Αλήθεια. Με το Νο.3, θα Τραβάτε τα Μαλλιά Reviewed by Unknown on 22:00 Rating: 5
Από το Blogger.