Πως να μην μυρίζετε αλκοόλ ακόμα και στο αλκοτέστ…100% επιτυχία!(Bιντεο)

Άνθρωποι είμαστε και μπορεί να πεταχτείτε το μεσημέρι από το γραφείο για ένα ποτό όμως να μην θέλετε να μυρίζετε αλκοόλ όταν επιστρέψετε…

Μερικές χρήσιμες συμβουλές είναι:

Δοκιμάστε να πάρετε από το φαρμακείο σκεύασμα φυτικού άνθρακα. Είναι ένα οικονομικό και αποτελεσματικό προϊόν, διεθνώς αναγνωρισμένο εδώ και πολλά χρόνια για την ικανότητά του να αποτοξινώνει τον οργανισμό.

Ο φυτικός άνθρακας από το κέλυφος Καρύδας είναι 25 φορές πιο προσροφητικός, και άρα πιο αποτελεσματικός, από το Φυτικό άνθρακα του Φράξου που συνήθως βρίσκουμε στο εμπόριο.

Μία εύκολη λύση αν δεν έχετε φυτικό άνθρακα είναι να φάτε φαγητό με μπαχαρικά ή με πολύ σκόρδο. Δεν θα μυρίζετε αλκοόλ, αλλά βέβαια θα μυρίζετε σκόρδο, ενώ μια καλή λύση και εύκολο είναι να δοκιμάστε ξηρούς καρπούς, πατατάκια ή ποπ κορν. Τα έχετε μαζί σας στο γραφείο και τσιμπολογάτε όλη την ώρα μειώνοντας την μυρωδιά του αλκοόλ.

Υπ’ οψιν αν σας σταματήσουν και είστε στην κατάσταση του Κυριουλη στο παρακάτω βίντεο μην περιμένετε θαύματα!

Πως να μην μυρίζετε αλκοόλ ακόμα και στο αλκοτέστ…100% επιτυχία!(Bιντεο) Πως να μην μυρίζετε αλκοόλ ακόμα και στο αλκοτέστ…100% επιτυχία!(Bιντεο) Reviewed by Unknown on 12:00 Rating: 5
Από το Blogger.