14 πρωτότυπες και οικονομικές Ιδέες για να διακοσμήσετε το «ψυχρό» σας διαμέρισμα και να το μετατρέψετε σε μια ζεστή φωλίτσα!

Ανεξάρτητα από το πόσο αγαπάμε την ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του σπιτιού μας, έρχεται η στιγμή που αρχίζουμε να θέλουμε να κάνουμε μια αλλαγή. Και ακόμα κι αν η ανακαίνιση ενός σπιτιού φαίνεται υπερβολικά δαπανηρή ή αποθαρρυντική, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να εγκαταλείψετε τα σχέδιά σας εντελώς.

Μερικές φορές η ελάχιστη προσπάθεια μπορεί να παράγει απίστευτα αποτελέσματα. Σήμερα σας παρουσιάζουμε μερικές εύκολες λύσεις για να αλλάξετε τον χώρο όπου ζείτε!

14. Τραπέζι που φωτίζει στο σκοτάδι

Γιατί να πληρώνετε εξωφρενικά ποσά για έπιπλα σχεδιαστών όταν μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας με τη βοήθεια της σκόνης λάμψης και της ρητίνης; 


13. Διακοσμητικό κεφαλάρι

Μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση της κρεβατοκάμαράς σας με τη βοήθεια ενός μόνο στοιχείου: το κεφαλάρι. Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε ένα τόσο φανταστικό αντικείμενο μόνοι σας. 

12. Εξάγωνα ράφια

Αν θέλετε να ανανεώσετε τους τοίχους σας, αλλά δεν έχετε τη διάθεση να φτιάξετε μια ταπετσαρία, δοκιμάστε να προσθέσετε κάποια καινοτόμα ράφια.

11. Φτιάξτε μόνοι σας το κρεβάτι σας

Αν όταν επισκέπτεστε τα καταστήματα επίπλων σας πιάνει κατάθλιψη, μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε το δικό σας ιδανικό κρεβάτι.

10. Μετατρέψτε μια συρταριέρα σε έπιπλο τηλεόρασης

Μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε εντελώς τα έπιπλά σας και να τα κάνετε αγνώριστα, αλλάζοντας ταυτόχρονα τον σκοπό λειτουργίας τους. Ακούγεται απίστευτο; 

9. Κορνίζες στο μπάνιο

Η προσθήκη μιας μικρής λεπτομέρειας μπορεί να αλλάξει εντελώς την εμφάνιση ενός χώρου. Ποιος θα πίστευε ότι μερικές κορνίζες θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες σε ένα μπάνιο;

8. Διακόσμηση ψυγείου


7. Εντυπωσιακά μαξιλάρια

Θέλετε να ανανεώσετε το σαλόνι σας χωρίς να αγοράσετε καινούρια έπιπλα; Τα ζωηρά χρώματα σε αυτά τα μαξιλάρια μπορούν να βοηθήσουν! 

6. Διακοσμητικά τοίχου

Αν θέλετε να εμπλουτίσετε το χώρο του σπιτιού σας με περισσότερη άνεση, απλά πράγματα όπως γυάλινα βάζα και λουλούδια μπορούν να αποτελέσουν μια θαυμάσια λύση. 

5. Φανταστικά καπέλα φωτιστικών

Δεν χρειάζεται να αγοράζετε νέα πράγματα όλη την ώρα, ειδικά όταν τα παλιά αντικείμενα είναι ακόμα σε άριστη κατάσταση. Μπορείτε να μετατρέψετε, για παράδειγμα, τα καπέλα των φωτιστικών του σπιτιού σας σε κάτι εξαιρετικό μέσα σε μόλις μισή ώρα. 

4. Φωτίστε τους τοίχους

Αν δεν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια σοβαρή ανακαίνιση, αλλά θέλετε να φωτίσετε τον χώρο σας, ξεκινήστε τοποθετώντας μερικά απλά αλλά εντυπωσιακά διακοσμητικά πάνελ. 

3. Αλλάξτε την διάταξη ενός δωματίου

Αν σκέφτεστε να χωρίσετε το μεγαλύτερο σας δωμάτιο σε 2 μικρότερα, δημιουργώντας έναν νέο τοίχο, ξεκινήστε με την προσθήκη παραβάν ή κουρτινών. 

2. Καρέκλες με στυλ

Θέλετε να δώσετε στο δωμάτιό σας κάποια ξεχωριστή πινελιά; Δεν υπάρχει λόγος να τρέξετε στα καταστήματα σχεδιαστών όταν μπορείτε να μετατρέψετε μια συνηθισμένη πλαστική καρέκλα σε κάτι απίστευτα κομψό!

1. Πολύχρωμοι τοίχοι

Αν ονειρεύεστε ζωηρούς πολύχρωμους τοίχους, μην φοβάστε να δοκιμάσετε τολμηρές λύσεις με ποικίλα σχέδια και μοτίβα.
14 πρωτότυπες και οικονομικές Ιδέες για να διακοσμήσετε το «ψυχρό» σας διαμέρισμα και να το μετατρέψετε σε μια ζεστή φωλίτσα! 14 πρωτότυπες και οικονομικές Ιδέες για να διακοσμήσετε το «ψυχρό» σας διαμέρισμα και να το μετατρέψετε σε μια ζεστή φωλίτσα! Reviewed by Unknown on 09:00 Rating: 5
Από το Blogger.