Κινέζος χτύπησε σε τροχαίο και τον επισκέφτηκαν και οι... 17 ερωμένες του στο νοσοκομείο!

Για πολλά χρόνια ο Κινέζος κύριος Γουάν είχε καταφέρει να διατηρεί όχι μία ούτε δύο αλλά δεκαεπτά παράλληλες σχέσεις και μάλιστα χωρίς να κινήσει ούτε την παραμικρή υποψία σε καμία από τις γυναίκες της ζωής του. Ενώ λοιπόν είχε καταφέρει να έχει τα πάντα υπό έλεγχο ένα τροχαίο ήταν ικανό να τα … τινάξει όλα στον αέρα. Η τύχη του χαμογέλασε και το τροχαίο δεν ήταν σοβαρό όμως δεν βοήθησε στη διατήρηση της πλούσιας ερωτικής ζωής του.

Οι γιατροί, όταν βρέθηκε στο νοσοκομείο ο «Καζανόβας», έψαξαν τους πλησιέστερους συγγενείς του για να τους ενημερώσουν κι έτσι βρέθηκαν να παρακολουθούν μία … παρέλαση από συντρόφους. Η Ξιάο Λι η μακροχρόνια σύντροφος του με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο 9 ετών δήλωσε ότι βρέθηκε στο νοσοκομείο για να του συμπαρασταθεί όταν όμως κατάλαβε τι συμβαίνει ξέσπασε σε κλάματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Morning Post στην νότια Κίνα, οι 17 γυναίκες του πονηρού άνδρα δημιούργησαν μια δική τους ιστοσελίδα στο Facebook για να συνομιλούν μεταξύ τους ενώ οι αρχές διερευνούν την πιθανότητα να διωχθεί ο άνδρας για απάτη εις βάρος των 17 συντρόφων του.
ΠΗΓΗ
Κινέζος χτύπησε σε τροχαίο και τον επισκέφτηκαν και οι... 17 ερωμένες του στο νοσοκομείο! Κινέζος χτύπησε σε τροχαίο και τον επισκέφτηκαν και οι... 17 ερωμένες του στο νοσοκομείο! Reviewed by Unknown on 01:00 Rating: 5
Από το Blogger.