Γραφεία τελετών νοικιάζουν φέρετρα για 100 ευρώ! - Τα επιστρέφουν στο τέλος της κηδείας

Νέα «οικονομική» λύση για τους οικονομικά δυσπραγούντες προσφέρουν τα γραφεία κηδειών, με πολλούς να κάνουν λόγο για αθέμιτο ανταγωνισμό

Φέρετρα προς ενοικίαση προσφέρουν γραφεία κηδειών στην Κύπρο, για τους πολίτες που δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια να αγοράσουν φέρετρο για την κηδεία των αγαπημένων τους προσώπων.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», τα ενοικιαζόμενα φέρετρα προσφέρονται στην τιμή των €100 και με το πέρας της κηδείας επιστρέφονται στο γραφείο όπου παραλήφθηκαν.

Ο νεκρός θάβεται χωρίς φέρετρο. Φέρετρο του οποίου η τιμή κυμαίνεται από €300 έως και €3.000, αναλόγως της προτιμήσεις των συγγενών του θανόντος.

Μάλιστα, για να παρηγορήσουν τους συγγενείς, τους λένε πως ο Ιησούς Χριστός τάφηκε μόνο με ένα σεντόνι.

Πολλοί ιδιοκτήτες γραφείων κηδειών κάνουν λόγο για αθέμιτο ανταγωνισμό με την εν λόγω πράξη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι – ακόμη τουλάχιστον – αρκετά διαδεδομένη πρακτική στο νησί.
Γραφεία τελετών νοικιάζουν φέρετρα για 100 ευρώ! - Τα επιστρέφουν στο τέλος της κηδείας Γραφεία τελετών νοικιάζουν φέρετρα για 100 ευρώ! - Τα επιστρέφουν στο τέλος της κηδείας Reviewed by Unknown on 23:00 Rating: 5
Από το Blogger.