Κι όμως είναι γυναίκα! Απλά βαρέθηκε τις αποτριχώσεις! Θες να δεις παρακατω;

Η Mariam αποφάσισε να αφήσει τον εαυτό της ελεύθερο και να σταματήσει το μαρτύριο της αποτρίχωσης, το οποίο και την βασάνιζε αρκετά με πολύ συχνές μολύνσεις.Η 49χρονη Γερμανίδα δηλώνει πως το μούσι δεν κλέβει τίποτα από την θηλυκότητα της!

«Νιώθω περισσότερο σέxι από ποτέ, έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σταμάτησα τις προσπάθειες να ξεφορτωθώ το μούσι», δήλωσε στο βρετανικό σόου «This Morning».

Βέβαια παραδέχτηκε πως ακόμα και η μητέρα της της κάνει κριτική και της λέει να σταματήσει να σοκάρει τον κόσμο. Πολλοί είναι αυτοί που την κοιτάνε περίεργα όπως είναι φυσικό ωστόσο είναι και κάποιοι που την συγχαίρουν για την απόφασή της αυτή.

«Όταν το αποφάσισα, το 2008, δεν το έκανα από αυτοπεποίθηση, αλλά από περιέργεια. Δεν είχα δουλειά τότε και σκέφτηκα να δω πως θα ήταν αν το άφηνα».
Η Mariam είναι μόνη της για περισσότερο από 10 χρόνια και περιμένει να βρει τον έρωτα χωρίς βέβαια να θέλει να αλλάξει τίποτα από την εμφάνισή της.

Κι όμως είναι γυναίκα! Απλά βαρέθηκε τις αποτριχώσεις! Θες να δεις παρακατω; Κι όμως είναι γυναίκα! Απλά βαρέθηκε τις αποτριχώσεις! Θες να δεις παρακατω; Reviewed by Unknown on 20:00 Rating: 5
Από το Blogger.