Tρόποι feng shui για την εξουδετέρωση αρνητικής ενέργειας της πιλοτής ενός κτιρίου. Μάθετε πως θα το πετύχετε.

Η πιλοτή, ο χώρος στο ισόγειο ενός κτιρίου ή μιας πολυκατοικίας, που δεν περιβάλλεται από τοίχους και υπάρχουν μόνο οι κολώνες της οικοδομής, είναι μια πρόκληση για την θετική ενέργεια του feng shui. Kαθώς, υπάρχει ροή της ενέργειας Qi σε μεγαλύτερο βαθμό απο ότι είναι ομαλό, που δυστυχώς μπορεί να μας επηρεάσει αρνητικά.

Αυτό σημαίνει πως, εάν το διαμέρισμα ή το γραφείο μας είναι ακριβώς πάνω απο την πιλοτή, χρειάζεται εξειδικευμένη επαγγελματική εξομάλυνση, στην χωροθεσία όλου του σπιτιού και όχι μόνο στο δωμάτιο που βρίσκεται ακριβώς πάνω απο τον κενό χώρο της πυλωτής.

Σε αυτό το άρθρο θα εστιάσουμε στα 3 πιο σημαντικά σημεία αυτής της εξομάλυνσης.

1. Ο χώρος της πιλοτής να μην χρησιμοποιείται ως αποθήκη

Συνήθως μια πιλοτή είναι χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων. Πολλές φορές όμως, λόγω έλλειψης χώρου, ειδικά σε ιδιόκτητα κτίρια, χρησιμοποιείται και ως αποθήκη. Και αυτό γίνεται, με το να μαζεύουμε στο πίσω μέρος της παλιά έπιπλα, αντικείμενα ή εργαλεία.

Αυτή η χρήση της πιλοτής λειτουργεί αρνητικά καθώς, όπως γνωρίζουμε γενικά απο τις αρχές ευνοϊκής χωροθεσίας feng shui, κάθε σημείο του χώρου μας που συσσωρεύονται πράγματα που δεν χρησιμοποιούμε, ατάκτως ριγμένα (όπως στην αποθήκη ή το πατάρι) επιβαρύνει σε μεγάλο βαθμό την ροή της ενέργειας Qi.

Γι’ αυτό το λόγο απομακρύνουμε όλα τα αντικείμενα ή έπιπλα που έχουν αποθηκευτεί εκεί. Τοποθετούμε τα εργαλεία του κήπου ή άλλα, σε μεταλλικές ντουλάπες τακτοποιημένα και οργανωμένα.

2. Δεν επιλέγουμε το δωμάτιο ακριβώς πάνω απο την πιλοτή,ως κρεβατοκάμαρα

Το να είναι το διαμέρισμά μας, όπως είπαμε παραπάνω, πάνω απο την πιλοτή της πολυκατοικίας είναι αρνητικό ενεργειακά. Aλλά, οπωσδήποτε, το να βάλουμε την κρεβατοκάμαρα μας σε αυτό το σημείο, είναι σαφώς πιο αρνητικό και επιβαρυντικό για μας.

Η ενέργεια των κινούμενων οχημάτων στον ελεύθερο χώρο της πιλοτής και γενικά η μεγάλη ανακατανομή ενέργειας στον κενό χώρο, προκαλεί αναταραχή και στην δική μας προσωπική ενέργεια, ειδικά την ώρα που κοιμόμαστε. Με το κενό χώρο, δημιουργείται ενεργειακά σε μας αίσθημα αστάθειας και ανασφάλειας,που σίγουρα δεν μας υποστηρίζει.

Αν παρ’ ολα αυτά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, προσπαθούμε να προσθέσουμε ένα επίπεδο στο ήδη υπάρχον δάπεδο της κρεβατοκάμαρας τοποθετώντας μοκέτα απο άκρη σ άκρη του δωματίου και ακριβώς κάτω απο το κρεβάτι, επιπλέον ένα χαλί ή φλοκάτη (δηλαδή, στο μέγεθος του κρεβατιού).

Για μεγαλύτερη προστασία, ειδικά απο τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία (EMF), μπορούμε κάτω απο την μοκέτα ή πάνω απο αυτήν και κάτω απο το δεύτερο χαλί που θα τοποθετήσουμε κάτω απο το κρεβάτι, να βάλουμε λεπτά φύλλα φελλού.

3. Ενισχύουμε το στοιχείο της γης,σε όλο το διαμέρισμα ή το γραφείο μας,και ειδικά στο δωμάτιο ακριβώς πάνω απο την πιλοτή

Ο χώρος της πιλοτής έχει μεγάλη συγκέντρωση του στοιχείου του μετάλλου. Συνεπώς θα πρέπει, προς εξομάλυνση της ροής της ενέργειας Qi, εμείς στο διαμέρισμά μας να ενισχύσουμε το στοιχείο της γης.

Επιλέγουμε χρώματα που ανήκουν σε αυτό το στοιχείο της γης, όπως το κίτρινο, το καφέ, το κεραμιδί και το μπεζ και διακοσμητικά πήλινα ή κεραμικά, σε τετράγωνο ή παραλληλόγραμμο σχήμα.

Τέλος,τοποθετούμε ένα ή δύο φυτά ανάλογα με τον προσανατολισμό που έχει το δωμάτιο πάνω απο την πυλωτή, για την προστασία μας απο την αρνητική ενέργεια. Μπορούμε να διαβάσουμε περισσότερα με αυτό το θέμα σε αυτό το άρθρο 
Tρόποι feng shui για την εξουδετέρωση αρνητικής ενέργειας της πιλοτής ενός κτιρίου. Μάθετε πως θα το πετύχετε. Tρόποι feng shui για την εξουδετέρωση αρνητικής ενέργειας της πιλοτής ενός κτιρίου. Μάθετε πως θα το πετύχετε. Reviewed by Unknown on 15:00 Rating: 5
Από το Blogger.