30χρονος από την Κίνα με ύψος 78 εκατοστά μοιάζει με μωρό

Ένας 30χρονος Κινέζος έπαψε να μεγαλώνει από την ηλικία των δύο ετών και εξακολουθεί να είναι στο μέγεθος ενός μικρού παιδιού.

Γεννημένος το 1987 στην αγροτική ανατολική Κίνα, ο Γουάνγκ Τιανφάνγκ πάσχει από μια άγνωστη κατάσταση, δεν μπόρεσε ποτέ να μιλήσει και χρειάζεται περίθαλψη όλο το εικοσιτετράωρο.

Η μητέρα του Γουάνγκ, η 52χρονη Τσου Ζιάοπινγκ, δήλωσε ότι η μεγαλύτερη επιθυμία της ήταν να ακούσει τον γιο της να την αποκαλεί «μητέρα», αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ο Γουάνγκ (από την Ανατολική Κίνα) είναι 30 ετών, αλλά μοιάζει με μικρό παιδί
Η μητέρα του, δήλωσε ότι ο γιος της σταμάτησε να μεγαλώνει μεταξύ δύο και τριών ετών και η ευφυΐα του σταμάτησε να αναπτύσσεται

Η κα Τσου είναι η μοναδική που φροντίζει τον Γουάνγκ. Η κοπέλα με μερική απασχόληση πρέπει να του παρέχει περιστασιακή φροντίδα, από το ντύσιμο του το πρωί μέχρι το φαγητό του κατά τη διάρκεια των γευμάτων
Η οικογένεια ζει στο χωριό Γουάνγκφανγκ στην επαρχία Ανχουέι της Κίνας, σύμφωνα με την κρατικήCCTV.com.

Η κυρία Τσου είπε ότι ο Γουάνγκ σταμάτησε να μεγαλώνει όταν ήταν μεταξύ δύο και τριών ετών. Έχει μείνει 80 εκατοστά ψηλός από τότε και η ευφυΐα του δεν έχει αναπτυχθεί.

Επίσης είπε ότι όταν ήταν τριών ετών, οι άνθρωποι της πρότειναν να τον εγκαταλείψει στο δρόμο ή μπροστά σε ένα ναό και να γεννήσει ένα άλλο παιδί.

Η μητέρα αρνήθηκε κατηγορηματικά και είπε ότι θα φροντίσει τον Τίανφανγκ ανεξάρτητα από την κατάσταση του.

Προκειμένου να φροντίσει τον γιο της, η κυρία Τσου, η μόνη φροντίδα του Τίανφανγκ, ζει με το να μαζεύει φύλλα τσαγιού στα βουνά και εργάζεται ως καθαρίστρια στην πόλη.

Το δέρμα του Τίανφανγκ ξηραίνεται έντονα όταν ξεκινήσουν τα κρύα του χειμώνα

Η κυρία Τσου είπε ότι όταν ο Τίανφανγκ ήταν τριών ετών, οι άνθρωποι πρότειναν να τον εγκαταλείψει στο δρόμο ή μπροστά σε ένα ναό και να γεννήσει ένα άλλο παιδί.

Η συναισθηματική μητέρα είπε: «Το μόνο που θέλω είναι να επεκταθεί η ζωή του. Δεν θέλω να τον δω να πεθαίνει «
Αν και ο Τίανφανγκ δεν μπορεί να μιλήσει, φαίνεται να μπορεί να σταθεί μόνος του.

Η κα Τσου ζητούσε από τους γείτονές της να φροντίζουν τον Τίανφανγκ, όταν έπρεπε να φύγει από την πατρίδα της.

Ποτέ δεν κατάφερε να ανακαλύψει τι έχει κάνει τον γιο της να σταματήσει να μεγαλώνει και αρχίζει να κλαίει κάθε φορά που μιλάει για τον Τίανφανγκ.

Σε μια συνέντευξη με το Pear Video, η στενοχωρημέν κυρία Τσου είπε ότι είχε ενημερωθεί από γιατρό ότι ήταν θαύμα που ο γιος της έζησε τόσο πολύ.

Στη συνέχεια η γυναίκα ξέσπασε σε δάκρυα και είπε: «Το μόνο που εύχομαι είναι να επεκταθεί η ζωή του. Δεν θέλω να τον δω να πεθάνει. »

Δείτε το βίντεο.


30χρονος από την Κίνα με ύψος 78 εκατοστά μοιάζει με μωρό 30χρονος από την Κίνα με ύψος 78 εκατοστά μοιάζει με μωρό Reviewed by Unknown on 20:00 Rating: 5
Από το Blogger.