ΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ…ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο Billie Woodard, ένας βετεράνος μουσικός στο συγκρότημα America, περιγράφει στο παρακάτω βίντεο μια καταπληκτική προσωπική του ιστορία που δείχνει ότι αυτά όλα που πιστεύουμε για τον πλανήτη Γη και για τους άλλους πλανήτες δεν είναι αλήθεια αλλά μας τα έχουν επιβάλλει μυστικά κέντρα εξυπηρετώντας τους κυριαρχικούς σκοπούς τους πάνω στην ανθρωπότητα. Ο άνθρωπος αυτός περιγράφει ότι είχε μια συνάντηση στα 12 του χρόνια με εξωγήινους που τον είχαν αρπάξει και με τα μέσα που διέθεταν του έδειξαν από ψιλά ότι η γη είναι επίπεδη και όχι μόνο, αλλά περιβάλλεται από μεγάλα στρώματα πάγου της Ανταρκτικής.

Έτσι εξηγείται το μυστήριο πολλών μυστικών αποστολών την περιοχή αυτή που προσπαθούν να αποκαλύψουν τα μυστικά της.

Πέραν όμως από την Ανταρκτική αυτή υπάρχει μια άλλη ήπειρος που την περιβάλλει, και εκεί κατοικούνε φυλές ανθρώπων που είναι πολύ πιο ψιλοί από τους γήινους, δηλαδή γίγαντες. Στη συνέχεια υπάρχει και μια δεύτερη περιβαλλόμενη ήπειρος όπου περιβάλλει την πρώτη ήπειρο.





Η κατάσταση σε αυτές τα ηπείρους διακρινόταν από ένα απερίγραπτο φως και η ζωή εκεί φαίνονταν πολύ πιο όμορφη από αυτή της πραγματικής γης.

Όλες αυτές τις εμπειρίες του ο Billie Woodard τις είχε εκφράσει με συμβολικό τρόπο σε ένα τραγούδι του πριν από πολλά χρόνια.

Το τραγούδι αυτό έχει τίτλο «Ventura Highway» και κυκλοφόρησε το 1972 από το συγκρότημα America από το άλμπουμ τους Homecoming.









ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
ΠΗΓΗ
ΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ…ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ(Βίντεο) ΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ…ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ(Βίντεο) Reviewed by Unknown on 00:00 Rating: 5
Από το Blogger.