UFO Στην Κύπρο: Τι Λέει Ο Οργανισμός Εξερεύνησης Διαστήματος Της Χώρας (VIDEO)

Αφορμή της παρουσίας του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Εξερεύνησης διαστήματος, Γιώργου Δανού απετέλεσε η πρόσφατη κινητικότητα στα Κατεχόμενα της Κύπρου, αναφορικά με την θέαση από πολλούς αυτόπτες μάρτυρες πολίτες ΑΤΙΑ, κοινώς αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενου αντικειμένου. Τα όσα ανέφερε ο κ. Δανός μάλλον ξάφνιασαν πολλούς…

Από το στούντιο του Σίγμα, και στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Εξερεύνησης διαστήματος, Γιώργος Δανός κλήθηκε αρχικώς να σχολιάσει δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ύπαρξη αντικειμένου αγνώστου ταυτότητας στα Κατεχόμενα, κάτι που δεν είναι η πρώτη φορά που αναδεικνύεται ως περιστατικό, καθώς έχουν καταγραφεί και στο παρελθόν κάποιες θεάσεις, ωστόσο αυτή την φορά ο αντίκτυπος υπήρξε πολύ μεγαλύτερος.


Ο κ. Δανός ανέφερε πως δεν είναι σε θέση να σχολιάσει τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα του τουρκοκυπριακού Τύπου, ωστόσο είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ότι οι μεγάλες δυνάμεις σε παγκόσμια κλίμακα ασχολούνται επισταμένα με το συγκεκριμένο θέμα, έχοντας μάλιστα συστήσει και εξειδικευμένες υπηρεσίες, ενώ εκ παραλλήλου είπε πως η επιστημονική κοινότητα, σε μεγάλο εύρος, θεωρεί σίγουρη την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

Το ερώτημα, όμως, είναι το εξής: Έρχονται στην Κύπρο;

«Ως Κύπρος δεν πιάσαμε σήματα αναφορικά με τα εν λόγω δημοσιεύματα στα κατεχόμενα, ωστόσο υπήρξαν ύποπτα σήματα σε άλλες περιόδους, από μακρινές αποστάσεις (έξω από τον γαλαξία μας). Πέρα από την επιστημονική κοινότητα, γίνονται έρευνες που δείχνουν ότι είναι ανεξήγητα κάποια φαινόμενα.

Επίσης, ο κ. Δανός τόνισε ότι είναι πολύ σημαντική η γεωγραφική θέση της Κύπρου για την εξερεύνηση του διαστήματος.

ΠΗΓΗ
UFO Στην Κύπρο: Τι Λέει Ο Οργανισμός Εξερεύνησης Διαστήματος Της Χώρας (VIDEO) UFO Στην Κύπρο: Τι Λέει Ο Οργανισμός Εξερεύνησης Διαστήματος Της Χώρας (VIDEO) Reviewed by Unknown on 20:00 Rating: 5
Από το Blogger.