Κάτι για τον Ερντογάν που δεν μεταδόθηκε – Η αλήθεια που ΤΡΟΜΑΖΕΙ τους Τούρκους (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Κίμωνα Χαραλάμπους
Ο Ελληνισμός βάλλεται πανταχόθεν, ωστόσο, οι μεγαλύτεροι εχθροί του δεν είναι τόσο ξένοι, όσο νομίζουμε.

Σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ του κυπριακού καναλιού «SigmaLive», Τούρκοι ερευνητές ανακάλυψαν ότι ο Ερντογάν έχει καταγωγή από το χωριό Ποταμιά της Ριζούντας του Πόντου.

Ο ερευνητής Cezmi Yurtsever αναφέρει ότι με τον εξισλαμισμό τoυ πληθυσμού έγινε ταυτόχρονα αλλαγή του δημογραφικού χαρακτήρα του Πόντου, αλλάζοντας τις ελληνικές ονομασίες χωριών και πόλεων με τουρκικές.

Φαίνεται πως ο Σουλτάνος, όταν, κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα, έκανε λόγο για μερικές χιλιάδες μόνο Έλληνες στην Τουρκία, ξεχνά:
Όσους έσφαξαν οι Τούρκοι
Τους ελληνογενείς κρυπτοχριστιανούς
Τους ελληνογενείς εκτουρκισμένους
Τους γενίτσαρους, οι οποίοι δρουν κατά του Ελληνισμού, όπως ο ίδιος.

Μάλιστα, ο Ερντογάν, σε περιοδεία στην περιοχή της Ριζούντας (σήμερα RIZE), επισκέφθηκε και το χωριό καταγωγής των γονιών του, την Ποταμιά.

Στην πλατεία του χωριού ένα μεγάλο πανό έγραφε ‘Potamya Hos Geldiginiz’, δηλαδή η Ποταμιά σας καλωσορίζει. Κατέβηκε από το λεωφορείο, χόρεψε με τους ομοχώριούς του που ήταν ντυμένοι με ποντιακές παραδοσιακές στολές και στην ομιλία του είπε ότι ένας απόδημος από την Ποταμιά, όταν επισκέπτεται το χωριό του, το αποκαλεί με την παραδοσιακή ονομασία Ποταμιά και όχι με την τουρκική ονομασία που είναι ‘Guneysu’ (νερό του νότου).

Τις εικόνες με την υποδοχή του Ερντογάν στην Ποταμιά, είχε χρησιμοποιήσει ο ηγέτης του Εθνικιστικού Κόμματος Devlet Bahceli στη προεκλογική εκστρατεία, για να πλήξει τον Eρντογάν ότι είναι ελληνικής καταγωγής και οχι γεωργιανής, όπως έχει επίσης ακουστεί, καθώς το να είναι κάποιος Έλληνας θεωρείται κατάρα στην Τουρκία.


Το επίθετο του προπάππου του Ερντογάν ήταν το εξισλαμισμένο Bakatoglu Memis. Το φορολογικό βιβλίο στην στήλη εθνική καταγωγή έγραφε τη λέξη ‘εξισλαμισθείς’ και στην στήλη ονοματεπώνυμο το νέο ισλαμικό όνομα.

Τα τέσσερα δάκτυλα λοιπόν του Ερντογάν, τα οποία έδειξε στην Θράκη, καλό θα ήταν να συμβολίζουν τις κατηγορίες Ελλήνων, οι οποίοι έζησαν και ζουν μέχρι και σήμερα στην Τουρκία, η οποία κατέχει εδάφη με μπροστάρη έναν ελληνογενή γενίτσαρο.



Κάτι για τον Ερντογάν που δεν μεταδόθηκε – Η αλήθεια που ΤΡΟΜΑΖΕΙ τους Τούρκους (ΒΙΝΤΕΟ) Κάτι για τον Ερντογάν που δεν μεταδόθηκε – Η αλήθεια που ΤΡΟΜΑΖΕΙ τους Τούρκους (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by Unknown on 18:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.