Μίλησαν Οι Τούρκοι Στρατηγοί Αλλά Δεν Μίλησε Ακόμα Η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Του Ελληνικού Έθνους

Ταις Πρεσβείαις της Θεοτόκου ΚΥΡΙΕ σώσον ημάς από τους αγαρηνούς.

Παγκόσμιο ALERT « σήκωσε ο Έλληνας ( Ραγιάς) κεφάλι και πήγε ψυχωμένος σε Εθνικά Προσκλητήρια- Συλλαλητήρια για την Μακεδονία και την Ιστορία του , τώρα βάλτε τον τούρκο να κάνει την δουλεία μας»



Επιβεβαιώνεται αυτό που από χρόνους ικανούς έλεγε και είναι γνωστό, ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός.

Η ζωή μας από εδώ και πέρα μαζί με τα σκάνδαλα και τις προκλήσεις των γειτόνων θα είναι ένα ΕΚΤΑΚΤΟ γεγονός.

Και προχθές τονίσαμε ότι ο τούρκος μετά τις επαναλαμβανόμενες αποτυχίες και απώλειες στην ΑΦΡΙΝ της Βόρειας Συρίας ΑΦΡΙΣΕ από το κακό του και έρχεται στο ΑΙΓΑΙΟ και στην Κύπρο

Και νάτος, τσούπ ο σουλτάνος έσκασε πρόσωπο γνήσιου γενίτσαρου.

Ξέρετε γιατί αφρίζει;

Γιατί απέναντι του δεν έχει τους διαλλακτικούς μέχρι τώρα πολιτικούς της τουρκολάγνας μεταπολίτευσης… αλλά έχει ένα ΛΑΟ ψυχωμένο που μέχρι λίγο καιρό τον αποκαλούσε « κότες μέσα στο ορνιθοτροφείο της ΕΕ»

Πρώτος- πρώτος είδε ο κ Ερντογάν στις διαδικτυακές συνδέσεις τα πρωινά της 21ης Ιανουαρίου και της 4ης Φεβρουαρίου τις μυριάδες των Ελλήνων που κατέκλυζαν τις πλατείες για να βροντοφωνάξουν.

«Μακεδονία είναι Ελλάδα»

Και τρόμαξε η νεοθωμανική κότα ..θυμήθηκε τον Κολοκοτρώνη , τον Νικηταρά τον τουρκοφάγο κ.α

Και είπε μέσα του « δεν έχουμε χρόνο» , « πρέπει τώρα να πάμε για να αρπάξουμε»

Πριν όμως έβαλε τους στρατηγούς του να μας απειλήσουν.

Μπορεί να μίλησαν οι τούρκοι στρατηγοί αλλά δεν μίλησε ακόμη η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ του Ελληνικού Έθνους , η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ.
Πολύ σύντομα αδελφοί και όπως πάνε τα πράγματα …

«Γέροντα, πως θα καταλάβω εγώ ότι θα είμαστε κοντά στον πόλεμο;»
«Όταν», λέει, «θα ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος.»

« Άγιος Παΐσιος: «Όταν θα δούμε η Ελλάδα να παίρνει την πρεσβεία της από την Τουρκία και η Τουρκία την πρεσβεία της από την Ελλάδα, τότε θα πρέπει να πούμε:

«Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς». «Θα γίνει σύγκρουση στο Αιγαίο. Εμείς δεν θα πάθουμε μεγάλο κακό».

«Οι Τούρκοι τα κόλλυβα τα έχουν στη μέση τους. Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπω…

Άγιος Παΐσιος: «Όταν θα δούμε η Ελλάδα να παίρνει την πρεσβεία της από την Τουρκία και η Τουρκία την πρεσβεία της από την Ελλάδα, τότε θα πρέπει να πούμε: «Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς». «Θα γίνει σύγκρουση στο Αιγαίο. Εμείς δεν θα πάθουμε μεγάλο κακό».

«Οι Τούρκοι τα κόλλυβα τα έχουν στη μέση τους. Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του Αγίου Κοσμά. Οι μεγάλοι θα φροντίσουν…

Την Κωνσταντινούπολη οι Έλληνες πρέπει να τη φυλάξουν. Και, έτσι, ο Θεός θα τη χαρίσει σε μας. Θα μας βοηθήσει ο Θεός, γιατί είμαστε Ορθόδοξοι»

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ενώπιον μας και εμείς ενώπιον του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ και των μαρτυρικών αιμάτων των προγόνων μας.

ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ έχουμε μεγάλες ευθύνες.

Με Πίστη και Ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Μίλησαν Οι Τούρκοι Στρατηγοί Αλλά Δεν Μίλησε Ακόμα Η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Του Ελληνικού Έθνους Μίλησαν Οι Τούρκοι Στρατηγοί Αλλά Δεν Μίλησε Ακόμα Η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Του Ελληνικού Έθνους Reviewed by Unknown on 18:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.