«Πόλεμος» μέσα στην Πάτρα! «Μετανάστες» με πέτρες κατά αστυνομικών (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Στην Πάτρα η κατάσταση ξεφεύγει!

Μουσουλμάνοι παράνομοι μετανάστες, στο λιμάνι της Πάτρας, εξαγριώθηκαν και με πέτρες άρχισαν να επιτίθενται σε αστυνομικούς και λιμενικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό είχε αυτή την κατάληξη, όταν ένας από τους μετανάστες στην προσπάθειά του να μπει σε ένα φορτηγό που μετέφερε φράουλες, χτύπησε.

Το χτύπημα του προκάλεσε αιμορραγία, κάτι που μάλλον έκανε έξαλλους τους ομοεθνείς του, οι οποίοι προχώρησαν σε αυτήν την επίθεση.

Συναγερμός έχει σημάνει σε ΕΛ.ΑΣ και Λιμενικό, καθώς εκφράζονται φόβοι για γενικευμένη «σύρραξη»!







Την ίδια ώρα, στην Αθήνα δεκάδες αφίσες με πορτραίτα ατόμων μεταναστευτικής καταγωγής τοιχοκολλήθηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Όπως αναφέρουν οι εμπνευστές της εν λόγω πρωτοβουλίας, στόχος είναι να «αναδείξουν την διαφορετικότητα της Αθήνας και τον πολυπολιτισμικό της χαρακτήρα, διεκδικώντας με ένα διαφορετικό τρόπο την ισότιμη συνύπαρξη όλων των μελών της κοινωνίας της».

Δείτε τις αφίσες και ξαναδείτε τα παραπάνω βίντεο:



ΠΗΓΗ
«Πόλεμος» μέσα στην Πάτρα! «Μετανάστες» με πέτρες κατά αστυνομικών (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ) «Πόλεμος» μέσα στην Πάτρα! «Μετανάστες» με πέτρες κατά αστυνομικών (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ) Reviewed by Unknown on 15:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.