Χαράματα οι Ρώσοι περνούν τα Στενά του Βοσπόρου …Τι δείχνει η Στάση των Τούρκων ;

Χαράματα σήμερα περί της 05 :00 τα Ρώσικα Πολεμικά περνούν τα Στενά του Βοσπόρου χωρίς να προκαλέσουν καμιά αναταραχή στις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις ….Όπως συνέβαινε & παλαιότερα !
Αν και στο Κατάστρωμα του Πολεμικού διακρίνονται Αξιωματικοί και Ρώσοι Σπετσνάζ των Ειδικών Δυνάμεων και δεν είναι η πρώτη φορά …
Το Ρωσικό Πολεμικό έχει βάλει πλώρη για την Μεσόγειο προκαλώντας πονοκέφαλο στην Αμερικάνικη Αρμάδα που είναι ήδη στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο και ασκείται !

Επίσης πολύ σοβαρά πρέπει να ληφθεί υπ όψιν απο το ΝΑΤΟ η άρνηση των Τούρκων στην ανθυποβρυχιακή άσκηση «Dynamic Manta 2018» ¨Άσκηση και στο Ιόνιο Πελάγους να συμμετάσχουν σε Μονάδες εντοπισμού Ρωσικού Πυρινοκίνητου Υποβρυχίου !

Αυτό ίσως μας εξηγήσει πολλά για την έξαρση των Απειλών των Τούρκων κατά πάντων …Έχοντας την ανοχή των Ρώσων του Πούτιν

Μεσόγειος Βόσπορος: Σπετσνάζ, αξιωματικοί στο πλοίο Ropucha κατηγορίας LSTM Μινσκ κατά τη διάρκεια της διαμετακόμισης του Βοσπόρου 05: 00Z. Ο Σπετσνάζ παρακολουθεί το Βόσπορο.

Mediterranean-bound Bosphorus: Spetsnaz, officers aboard #ВМФ #Бф BF Ropucha class LSTM Minsk during its Syria-bound Bosphorus transit 05:00Z. Spetsnaz keeps an eye on Bosphorus. Bosphorus seagull keeps an eye on spetsnaz.
Χαράματα οι Ρώσοι περνούν τα Στενά του Βοσπόρου …Τι δείχνει η Στάση των Τούρκων ; Χαράματα οι Ρώσοι περνούν τα Στενά του Βοσπόρου …Τι δείχνει η Στάση των Τούρκων ; Reviewed by Unknown on 13:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.