ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ: Ζήτησαν απ’ τους Εβρίτες Εθνοφύλακες να παρελάσουν στην Αθήνα χωρίς την ελληνική σημαία στη στολή

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια διαταγή...


του Δ’ Σώματος Στρατού, αν αληθεύουν όσα καταγγέλουν οι Εθνοφύλακες του Έβρου που πρόκειται να παρελάσουν στην Αθήνα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, τους ζητήθηκε να μην έχουν ραμμένη στην στολή της παρέλασης την ελληνική σημαία, κάτι που προκάλεσε ήδη την έντονη αντίδραση τους και αρκετοί δήλωσαν ότι δεν πρόκειται να παρελάσουν αν ισχύσει κάτι τέτοιο. Το σκεπτικό της διαταγής είναι ότι ελληνική σημαία φοριέται στην στολή μόνο στο εξωτερικό και τα άλλα τμήματα των μονίμων δεν έχουν κάτι τέτοιο, αλλά οι εθνοφύλακες που την φορούν μόνιμα, αντιδρούν έντονα.

Όπως υποστηρίζουν συγκεκριμένα: “Είμαι εθνοφύλακας στο τάγμα εθνοφυλακής Φερών Έβρου. Επιλέχτηκα να παρελάσω στην μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτιου στην Αθήνα και ήταν μεγάλη μου τιμη αυτό. Αλλά προτίμησα να μην λάβω μέρος σε αυτήν και να αποχωρήσω, όπως περιμένω να κάνουν και ΟΛΟΙ οι Εθνοφύλακες που επιλέχθηκαν να κάνουν παρέλαση στην Αθήνα γιατί μας ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝΕ να έχουμε ραμμένη την ελληνική σημαία στην στολή παρελάσεως.

Εγώ έχω μάθει απο μικρός και θα συνεχίσω μέχρι να πεθάνω να τιμάω τα ιερά και όσια αυτού του τόπου που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ και ένα από αυτά είναι η σημαία μας, που έχουμε χύσει το αίμα μας σε αυτά τα χώματα που ζούμε σαν ελληνικό εθνος στο πέρασμα των χρόνων για να είμαστε ελεύθεροι και εμείς σαν εθνοφύλακες, αλλα και οι οικογένειες μας. Δεν την βγάζουμε και δεν την χαρίζουμε για κανέναν και σε κανέναν!!!

ΙΔΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΩΝ



ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ: Ζήτησαν απ’ τους Εβρίτες Εθνοφύλακες να παρελάσουν στην Αθήνα χωρίς την ελληνική σημαία στη στολή ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ: Ζήτησαν απ’ τους Εβρίτες Εθνοφύλακες να παρελάσουν στην Αθήνα χωρίς την ελληνική σημαία στη στολή Reviewed by Unknown on 13:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.