Τα τρία σενάρια που «παίζουν» αυτή την στιγμή για την Ελληνική οικονομία και η «χαρά» της Τουρκίας (Βίντεο)

Του Γιώργου Φαρμάκη

Τα τελευταία δέκα χρόνια που έχουμε Μνημόνια, η Ελληνική οικονομία έχει πιάσει πάτο. Είμαστε μια χώρα η οποία ζει μόνο με δανεικά. Το μόνο πράγμα που ανθίζει σε αυτή την χώρα, είναι το έγκλημα. Η Ελλάδα κατέχει όλες τις κακές πρωτιές, στα τροχαία ατυχήματα, στην κατανάλωση αλκοόλ, στις αυτοκτονίες κ.α.

Μέσα σε όλη αυτή την δύσκολη κατάσταση έρχεται να προστεθεί και η «πολιτική ανικανότητα». Οι πολιτικοί μας είναι πολύ «μικροί» για αυτές τις περιστάσεις. Δεν υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ και όποιος λέει το αντίθετο μάλλον είναι…πολιτικός!

Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στο χειρότερο σημείο από τότε που ξεκίνησε η κρίση. Η ανεργία καλπάζει στους νέους, οι οποίοι φεύγουν στο εξωτερικό μήπως και βρουν μια καλύτερη μοίρα. Η Ελλάδα αιμορραγείκαι σχεδόν κανένας δεν ενδιαφέρεται.

Τα τρία σενάρια που υπάρχουν στο τραπέζι

Πρώτο σενάριο. Έξοδος από τα «ξένα» Μνημόνια τον Αύγουστο και είσοδος σε Ελληνικά Κομμουνιστικά Μνημόνια (πατέντας ΣΥΡΙΖΑ).



Δεύτερο σενάριο. Παραμονή στα γνωστά Μνημονιακά «νερά» και ψήφιση ακόμα πιο επώδυνων μέτρων.

Τρίτο σενάριο. Κατάρρευση της κυβέρνησης, εκλογές και συνέχιση του υφιστάμενου προγράμματος από την επόμενη κυβέρνηση, ίσως με κάποια μικρή ελάφρυνση στους φόρους.

Όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας και η καθεμιά, το «καράβι» βουλιάζει όλο και πιο πολύ κάθε μέρα που περνάει. Δεν φαίνεται να υπάρχει τέλος σε αυτή την κατρακύλα. Θέλουν τους Έλληνες εξαθλιωμένους και δοτικούς ώστε μετά να «στείλουν» την Τουρκία να μας αποτελειώσει.

Άλλωστε είναι φανερό ότι οι Τούρκοι ξεκίνησαν τις πολεμικές τους ενέργειες, τώρα που οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μας έφτασαν στο σημείο μηδέν.







Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Τουρκία είναι «χαρούμενη», αφού επιτέλους η Ελλάδα έχει φτάσει σε ένα επίπεδο χαμηλό. Βλέπουμε λοιπόν ότι η χώρα μας δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα απλά.

Τα οικονομικά προβλήματα είτε αργά, είτε γρήγορα κάποια στιγμή θα λυθούν αλλά το θέμα είναι ότι μέχρι να λυθούν, οι Τούρκοι θα έχουν «μπουκάρει» στην Ελλάδα!
Τα τρία σενάρια που «παίζουν» αυτή την στιγμή για την Ελληνική οικονομία και η «χαρά» της Τουρκίας (Βίντεο) Τα τρία σενάρια που «παίζουν» αυτή την στιγμή για την Ελληνική οικονομία και η «χαρά» της Τουρκίας (Βίντεο) Reviewed by Unknown on 17:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.