Τεράστιο Χ Εμφανίστηκε στην Ανταρκτική. Το Κρυμμένο Μυστικό της Έρχεται στο Φως (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Τεράστιο Χ Εμφανίστηκε στην Ανταρκτική.
Το Κρυμμένο Μυστικό της Έρχεται στο Φως
Το τοπίο του Νότιου Πόλου καλύπτεται σε στρώματα χιονιού, πάνω σε στρώματα πάγου. Παρά το γεγονός αυτό, πιστεύεται εδώ και πολύ καιρό ότι η λευκή κάλυψη κρύβει κάτι πιο κάτω.



Η Daily Star Online εξετάζει μερικές από τις πιο περίεργες «παρατηρήσεις» που βρέθηκαν ποτέ στο Google Earth, ανάμεσα σε πάρα πολλές άλλες.

Πυραμίδες ενός αρχαίου πολιτισμού
Εκπληκτικές εικόνες από δομές που μοιάζουν εκπληκτικά με πυραμίδες, βρέθηκαν στην Ανταρκτική που προβλημάτισαν τους επιστήμονες σε όλο τον κόσμο και έγιναν viral το 2016.
Μία από τις τρεις δομές φάνηκε πως έφερε μια ασυνήθιστη ομοιότητα με τις πυραμίδες της Γκίζας στην Αίγυπτο.
Γενικότερα πιστεύεται εδώ και πολύ καιρό ότι το κλίμα δεν ήταν πάντα παγωμένο στην περιοχή αλλά πολύ θερμότερο, πριν από χιλιάδες χρόνια.
Η δρ. Vanessa Bowman της Βρετανικής Έρευνας Ανταρκτικής δήλωσε πρόσφατα: «Αν πάτε πίσω, πριν από 100 εκατομμύρια χρόνια θα δείτε ότι η Ανταρκτική καλύπτεται από καταπράσινα τροπικά δάση παρόμοια με αυτά που υπάρχουν στη Νέα Ζηλανδία σήμερα». Εξάλλου έχει βρεθεί και απολιθωμένο δάσος 280 εκατομμυρίων ετών στην Ανταρκτική.
Πολλοί, μάλιστα ισχυρίζονται ότι στην πραγματικότητα αυτές οι πυραμίδες είναι μία ακόμα απόδειξη αρχαίων πολιτισμών σε αυτό το σημείο.
Μια άλλη θεωρία υποστηρίζει ότι θα μπορούσε να πρόκειται για ένα φυσικό φαινόμενο γνωστό ως nunatak: όταν οι κορυφές των βουνών εμφανίζονται ακριβώς πάνω από τους μαζικούς παγετώνες.
Το σπήλαιο που αποκαλύπτει ναζιστική βάση
Μια μακρόχρονη θεωρία συνωμοσίας γύρω από την Ανταρκτική είναι ότι ένα μεγάλο κομμάτι της αποτελούσε περιοχή μυστικής βάσης που χρησιμοποιούσαν οι Ναζί κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου.
Ο Valentin Degtyarev ισχυρίστηκε ότι βρήκε μια σπηλιά στην πλευρά ενός βουνού που θα μπορούσε να δείξει το άνοιγμα σε τέτοιες βάσεις.
Ο Colin Summerhayes του Πανεπιστημίου του Cambridge, ωστόσο, αποκλείει τη θεωρία ως «εντελώς παραπλανητική».
Επισήμως, οι Γερμανοί επισκέφθηκαν την ήπειρο για να δημιουργήσουν μια βάση φαλαινοθηρίας κατά τη διάρκεια της περιόδου και επίσης διερεύνησαν για μια θέση για ναυτική βάση, αλλά τίποτα δεν προήλθε από αυτό.
Ο χάρτης θερμότητας αποκαλύπτει «μυστική κυβερνητική βάση»
Ο διάσημος θεωρητικός συνωμοσίας Tyler Glockner – του καναλιού secureteam10 του YouTube – έχει ισχυριστεί ότι βρήκε μια κορυφαία μυστική πολυεπίπεδη μυστική βάση.
Χρησιμοποίησε το Global Heat Map – ο οποίος είχε ήδη αποκαλύψει τη θέση των στρατιωτικών βάσεων των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο.
Σε αυτόν, εμφανίζεται να δείχνει θερμικές υπογραφές από μια απομονωμένη τοποθεσία στην Ανταρκτική. Αλλά όταν «γύρισε» στο Google Earth στην ίδια περιοχή, δεν παρατηρήθηκε τίποτα εκτός από τα βουνά και το χιόνι.
Αυτό τον οδήγησε στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν πολλά στρατόπεδα ή βάσεις που είναι διάσπαρτα στην περιοχή της Ανταρκτικής, αλλά βρίσκονται κρυμμένα υπόγεια, γι αυτό δεν φαίνονται στο google earth, αλλά εντοπίζονται στον θερμικό χάρτη.
Το Χ δείχνει το συγκεκριμένο μέρος
Τώρα, σύμφωνα και με την mirror.co.uk έχει εμφανιστεί ένα τεράστιο Χ στο Google Earth και αυτό που προτείνεται από τους θεωρητικούς είναι ότι επισημάνει ένα καλά κρυμμένο μυστικό κάτω από συγκεκριμένο έδαφος στην Ανταρκτική.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι Conspiracy Depot του YouTube, μπορούμε άνετα να δούμε πως έχει τοποθετηθεί μια μυστηριώδης σήμανση στην Ανταρκτική.
Άραγε κάποιοι προσπαθούν να μας δείξουν κάτι, με αυτό τον τρόπο; Ποιοί; Μα, αυτοί που ξέρουν, αλλά δεν θέλουν να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους, μας δείχνουν εκεί που πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας; Ή μήπως πρόκειται για κάποιο λάθος του προγράμματος;
Δείτε και το σχετικό video:
HUGE RED X on Google Earth over ANTARCTICA



ΠΗΓΗ
Τεράστιο Χ Εμφανίστηκε στην Ανταρκτική. Το Κρυμμένο Μυστικό της Έρχεται στο Φως (video) Τεράστιο Χ Εμφανίστηκε στην Ανταρκτική. Το Κρυμμένο Μυστικό της Έρχεται στο Φως (video) Reviewed by Unknown on 20:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.