40+ Ιδιαίτερες TΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ για ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ χώρους

Mε την πρώτη κιόλας έρευνα αγοράς για ...

έπιπλα "κήπου" και κυρίως τραπέζια φαγητού και καρέκλες,εύκολα θα διαπιστώσετε ότι οι περισσότερες ποιοτικά ικανοποιητικές και ...μη πλαστικές λύσεις έχουν κοστολογηθεί όσο ή και παραπάνω από ...την κανονική τραπεζαρία σας.
Κάποια τέτοια έπιπλα ξύλινα ή μεταλλικά δικαιολογούν βεβαίως την τιμή τους, όχι μόνο λόγω σχεδιασμού, άνεσης κλπ. αλλά κυρίως λόγω της ειδικής επεξεργασίας τους ώστε να είναι ανθεκτικότερα σε εξωτερικές καιρικές συνθήκες, κάποια άλλα εντελώς αναίτια είναι απλώς ...απλησίαστα ακόμη και σε περιόδους εκπτώσεων - προσφορών.
Ειδικά αν αυτό που σας χρειάζεται είναι ένα μεγάλο τραπέζι για το μπαλκόνι ή τον κήπο και αντίστοιχα αρκετά καθίσματα, ενώ δεν θέλετε και να υιοθετήσετε την λύση του τραπεζιού που μόνιμα καλύπτεται από τραπεζομάντηλο άρα δεν σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα ...τι θα βρίσκετε από κάτω, το συνολικό κόστος δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο.
Όπως ακριβώς συμβαίνει για κάθε κατηγορία και είδος επίπλων μια πιο οικονομική λύση, πολλές δε φορές και πολύ ανώτερη αισθητικά, είναι εκείνη της χειροποίητης κατασκευής.
Την κεντρική επιφάνεια ενός τραπεζιού για εξωτερικό χώρο μπορεί να αποτελέσει μια παλιά πόρτα, απλές σανίδες καρφωμένες μεταξύ τους, τα ξύλα μιας παλέτας που θα λύσετε και θα τα ξανασυναρμολογήσετε σε όποιον σχεδιασμό/σχήμα/μέγεθος θέλετε, ένα κομμάτι μάρμαρο αν κάπου το πετύχετε σε οικονομική τιμή, ένα οποιοδήποτε ενιαίο κομμάτι ξύλου που ακόμη και πεταμένο ίσως το βρείτε κλπ. ενώ ως πόδια, βάση, ενός τέτοιου τραπεζικού μπορεί να είναι είναι κομμένοι στο κατάλληλο ύψος ξεροί κορμοί, απλά ξύλα ή σανίδες, κάθε είδους μεταλλική βάση, μια βάση χτιστή από τσιμεντόλιθους, τούβλα κλπ που με σοβάτισμα και βάψιμο θα πάρει όποια τελική όψη θέλετε κλπ.
Αντίστοιχα και ως καρέκλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάθε τύπου καθίσματα, παγκάκια, πάγκοι, φτιαγμένοι με αντίστοιχα υλικά κλπ όπως και κάθε τύπου/είδους οικονομικές καρέκλες όπου κι αν τις βρείτε και που φυσικά και δεν είναι αναγκαίο να αποτελούν "σετ" με το τραπέζι.
Το συνολικό κόστος για να "συνθέσετε" με αυτόν τρόπο μια τέτοια τραπεζαρία για το μπαλκόνι ή τον κήπο σας είναι σαφέστατα κατώτερο από οποιαδήποτε αντίστοιχου μεγέθους έτοιμη που θα βρείτε στο εμπόριο, ακόμη και στην περίπτωση που δεν διαθέτετε τα απαραίτητα εργαλεία/γνώσεις και αφού προμηθευτείτε απλώς τα ξύλα ή όποιο άλλο υλικό και αναθέσετε σε έναν ξυλουργό ή ειδικό τεχνίτη απλώς να τα "μοντάρει" στην μορφή που θέλετε.
Ανάλογα με το υλικό τους, περάστε τέτοιου είδους χειροποίητα έπιπλα για εξωτερικούς χώρους με ένα αντίστοιχα ειδικό βερνίκι προστασίας από νερό, υγρασία κλπ. ενώ ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος ώστε να αντέξουν ανέπαφα για πολλά πολλά καλοκαίρια είναι τους χειμωνιάτικους μήνες, αν φυσικά δεν τα χρησιμοποιείτε, να τα τυλίξετε με ένα χοντρό νάϋλον που θα τα προστατέψει από βροχή, χιόνι κλπ.40+ Ιδιαίτερες TΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ για ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ χώρους 40+ Ιδιαίτερες TΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ για ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ χώρους Reviewed by Unknown on 18:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.