50+ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ σε ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ-ΓΚΡΙ

Για κάποιους οι διακοσμήσεις σε ...

ασπρόμαυρο και γκρι χρώμα είναι ένας "μουντός" και χωρίς "ζωντάνια" συνδυασμός, για κάποιους άλλους το ...απόλυτο design, αλλά σωστό και λάθος όπου εμπεριέχεται το "γούστο" του καθενός δεν υπάρχει. Πάντως πρόκειται για μια κλασσική και διαχρονικά καλαίσθητη επιλογή στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων, κάτι αντίστοιχο με τα άσπρα-μαύρα ρούχα που όσα χρόνια και αν περάσουν θα είναι πάντα ...μόδα.

Ιδανική επιλογή για χώρους όχι κατ΄ανάγκη μεγάλους αλλά απαραίτητα φωτεινούς, η αγαπημένη τριχρωμία του μοντέρνου minimal στυλ, αν και το άσπρο-μαύρο-γκρι μπορούν το ίδιο πετυχημένα να συνυπάρξουν σε διακοσμήσεις κάθε ύφους από το ρετρό, το απολύτως κλασσικό και το ehtnic έως το νεοκλασσικό και το απόλυτα μοντέρνο.


Συνδυασμός που "σπάει" εύκολα, ανάλογα με το πόσο ομοιόμορφο θέλετε το τελικό αποτέλεσμα, με λεπτομέρειες και διακοσμητικά στοιχεία σε κάθε χρώμα, αφού δεν υπάρχει έντονη ή πιο παλ απόχρωση που να μην ταιριάζει με το άσπρο, το μαύρο ή το γκρι.


Ιδανική επιλογή, εκτός των άλλων, για νεανικά σπίτια-δωμάτια ενώ είναι ο καταλληλότερος συνδυασμός για παλιά σπίτια ή χώρους με ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά στοιχεία που μεγάλες επιφάνειες όπως εκείνες του δαπέδου ή των τοίχων σας δεσμεύουν με τα χρώματά τους πχ για χώρους διακοσμημένους με μαύρο μωσαϊκό, μάρμαρο, πλακάκι όπως και χώρους που κυριαρχούν τα ασπρόμαυρα έργα τέχνης - κάδρα ή διακοσμήσεις με ασπρόμαυρες φωτογραφίες.



Αποχρώσεις απόλυτα ταιριαστές με το φυσικό χρώμα του ξύλου και της ψάθας, υλικά που συνήθως συνυπάρχουν μαζί με υφασμάτινα και μεταλλικά στοιχεία στο minimal στυλ, ενώ τα υφάσματα σε ριγέ - γεωμετρικά μοτίβα είναι ένα ακόμη στοιχείο ιδανικό για διακοσμήσεις σε αυτό το στυλ-αποχρώσεις.






50+ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ σε ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ-ΓΚΡΙ 50+ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ σε ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ-ΓΚΡΙ Reviewed by Unknown on 09:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.