Νέα έρευνα δείχνει ότι οι Έλληνες «βάζουν» ψηλά τον θεσμό της Οικογένειας αλλά και τις Ένοπλες Δυνάμεις (ΦΩΤΟ)

Η εταιρία MRB έκανε μια έρευνα,

για λογαριασμό του news247 και από αυτή την έρευνα μπορούμε να βγάλουμε κάποια κρίσιμα συμπεράσματα. Οι Έλληνες πολίτες δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στον Στρατό αλλά και στην Οικογένεια.

Οι περισσότεροι δήλωσαν ότι εμπιστεύονται τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας. Η ραχοκοκαλιά της Ελληνικής κοινωνίας, που είναι η Οικογένεια, από ότι φαίνεται είναι ένας θεσμός ο οποίος παραμένει αναλλοίωτος. Οι περισσότεροι πολίτες δήλωσαν ότι εμπιστεύονται τον θεσμό της Οικογένειας.

Η δικαιοσύνη έρχεται Τρίτη στην σειρά και η Εκκλησία Τέταρτη.

Μπορείτε να δείτε την έρευνα εδώ:


Βλέπουμε λοιπόν ότι οι Έλληνες δεν εμπιστεύονται και τόσο την Εκκλησία. Αν αναλογιστεί κανείς ότι ο μέσος πολίτης δείχνει την προτίμησή του στον θεσμό της Οικογένειας αλλά και στον στρατό, είναι περίεργο το γεγονός ότι η Εκκλησία παίρνει αυτό το μικρό ποσοστό.

Αυτό μας δείχνει το εξής:

Η Εκκλησία δεν ικανοποιεί τους Έλληνες, αφού άργησε πολύ να πάρει θέση στο Σκοπιανό και έτσι οι πολίτες την αξιολόγησαν αρνητικά. Η πολιτική ηγεσία αν και δεν παίρνει υψηλά ποσοστά, διατηρεί κάποια δύναμη και αυτό μας προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Πως γίνεται η πολιτική ηγεσία να παίρνει ακόμα καλά ποσοστά, την στιγμή που έχει φανεί τόσο «μικρή» σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα;

Πως είναι δυνατόν η πολιτική ηγεσία να διατηρεί αρκετά καλά ποσοστά, την στιγμή που έχει καταρρακώσει το ηθικό των στρατιωτικών με την απραξία της στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών οι οποίοι για 35η ημέρα βρίσκονται αιχμάλωτοι στα «μπουντρούμια» της Τουρκίας;

Όπως και να΄χει βλέπουμε ότι αν και υπάρχει «μπόλικη» Αριστερή προπαγάνδα, οι Έλληνες επιμένουν να στηρίζουν τον Στρατό και την Οικογένεια. Αυτό το γεγονός μας δείχνει ότι οι Έλληνες δεν «μασάνε» από κουλτούρες και εκσυγχρονισμούς.

Όπως είδατε στην παραπάνω έρευνα, η τηλεόραση έχει πιάσει "πάτο", στην ουσία, αφού κανένας δεν την εμπιστεύεται. Βλέπουμε λοιπόν ότι αν και οι πολίτες αυτής της χώρας, κάνουν εντελώς χάλια επιλογές , πιστεύουν ακόμα στο Έθνος το οποίο το απαρτίζουμε όλοι εμείς!

Νέα έρευνα δείχνει ότι οι Έλληνες «βάζουν» ψηλά τον θεσμό της Οικογένειας αλλά και τις Ένοπλες Δυνάμεις (ΦΩΤΟ) Νέα έρευνα δείχνει ότι οι Έλληνες «βάζουν» ψηλά τον θεσμό της Οικογένειας αλλά και τις Ένοπλες Δυνάμεις (ΦΩΤΟ) Reviewed by Unknown on 13:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.