ΕΓΡΑΦΑ ΣΟΚ: Η μητέρα του Μουσταφά Κεμάλ εργαζόταν σε… ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ..

Σάλος προκλήθηκε το 2017 στην Τουρκία όταν ...


ισλαμιστές ιστορικοί υποστήριξαν ότι η μητέρα του Μουσταφά Κεμάλ ήταν… πόρνη.

Αμέσως ο Τούρκος εισαγγελέας Μπακίρκιοϊ ξεκίνησε έρευνα με την κατηγορία για προσβολή της μνήμης του Κεμάλ εναντίον του συγγραφέα Σουλεϊμάν Γεσίλγιουρτ και του Χασάν Ακάρ της θρησκευτικής κοινότητας ΝΟΥΡ, ενώ δόθηκε και εντολή για σύλληψή τους.

Ο Ακάρ είχε ανεβάσει βίντεο στο οποίο υποστήριζε ότι η μητέρα του Κεμάλ εργαζόταν σε οίκο ανοχής ενώ ο Γσίλγιουρτ πρόσβαλε σε τηλεοπτικό σταθμό την πνευματική κόρη του Τούρκου ηγέτη. Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δήλωσε πως «Αυτοί δεν είναι άνθρωποι. Ακόμη και η λέξη προδότες είναι λίγο γι’ αυτούς».

Τα όσα υποστηρίζουν οι Τούρκοι ιστορικοί βασίζονται στο παρακάτω έγγραφο, το οποίο αναφέρει σύμφωνα με τη μετάφραση:

«Μετά τον θάνατο του Abduş η Zübeyde ισχυρίστηκε με μήνυση που κατέθεσε ότι ήταν η γυναίκα του Αbduş και το παιδί της ο Κεμάλ ο γιός του. Οι αδελφές του Abduş κατέθεσαν ότι η Zübeyde δεν ήταν παντρεμένη με τον αδελφό τους και ότι την πήρε σπίτι του ως ερωμένη από τον οίκο ανοχής. Στην αγκαλιά της τότε είχε τον δίχρονο γιό της Κεμάλ. Ο Abduş πέθανε χωρίς δικούς του απογόνους».

Σε σχετικό ερώτημα που απηύθυνε το δικαστήριο στον οίκο ανοχής της Θεσσαλονίκης πήρε την εξής απάντηση (ακριβής μετάφραση από την απόφαση 451): «Η Zübeyde ήρθε σε εμάς την 19η Ιουνίου 1297 ( σημ.: σύμφωνα με την τότε ισλαμική χρονολόγηση) με τον γιό της και μας εγκατέλειψε την 11η Απριλίου 1298 αφού συμφώνησε με κάποιον Abduş».

ΕΓΡΑΦΑ ΣΟΚ: Η μητέρα του Μουσταφά Κεμάλ εργαζόταν σε… ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ.. ΕΓΡΑΦΑ ΣΟΚ: Η μητέρα του Μουσταφά Κεμάλ εργαζόταν σε… ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ.. Reviewed by Unknown on 19:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.