ΣΟΚ!Την επόμενη θα ζητήσουν ανέγερση Τεμένους! Λαθρομετανάστες κατέλαβαν την πλατεία Σαπφούς…και άρχισαν τις προσευχές στον Αλλάχ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Περίπου 200 παράνομοι μετανάστες, από τους ...

οποίους οι περισσότεροι Αφγανοί, πέρασαν την νύχτα τους στην πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης διαδηλώνοντας και προσευχόμενοι για την μεταφορά τους στην ηπειρωτική Ελλάδα και την εξέταση του αιτήματος ασύλου που έχουν υποβάλει.

Οι αλλοδαποί, αφού κατέλαβαν την πλατεία έστησαν χαλάκια επιδόθηκαν σε προσευχές στον Αλλάχ με τους κατοίκους και τους περαστικούς να τους κοιτούν αποσβολωμένοι!

Όπως πολλοί φοβούνται στην επόμενη διαμαρτυρία τους θα απαιτήσουν την ανέγερση τεμένους στο νησί, ώστε να μπορούν να ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα μέχρι να αποχωρήσουν για την ηπειρωτική Ελλάδα.



ΣΟΚ!Την επόμενη θα ζητήσουν ανέγερση Τεμένους! Λαθρομετανάστες κατέλαβαν την πλατεία Σαπφούς…και άρχισαν τις προσευχές στον Αλλάχ! (ΒΙΝΤΕΟ) ΣΟΚ!Την επόμενη θα ζητήσουν ανέγερση Τεμένους! Λαθρομετανάστες κατέλαβαν την πλατεία Σαπφούς…και άρχισαν τις προσευχές στον Αλλάχ! (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by Unknown on 22:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.