150+ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΙΔΕΕΣ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Ούτε οι διαστάσεις....

ούτε και το είδος του χώρου (αυλή ή μπαλκόνι) είναι τα κυρίαρχα. 
Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε, οι αποχρώσεις, ο τρόπος που θα εκμεταλλευτείτε - συνδυάσετε κάποιες μορφές "εναλλακτικών" οικονομικών επίπλων όπως π.χ καθιστικά φτιαγμένα από παλέτες, οικονομικά τραπέζια - καρέκλες ή κάποια παλιά που ήδη διαθέτετε και απλώς θα βάψετε σε όποια απόχρωση προτιμάτε κλπ. καλοκαιρινά υφάσματα και ασφαλώς όσο περισσότερα φυτά-λουλούδια, είναι αρκετά για να δημιουργήσετε έναν όμορφο αλλά και λειτουργικό εξωτερικό χώρο χωρίς να ξοδέψετε πολλά.
Οι τρόποι σκίασης και φωτισμού, επίσης από τα πολύ σημαντικά στοιχεία, βρείτε τους καταλληλότερους για το σημείο ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες σας.

Οι ομπρέλες κήπου και οι πτυσσόμενες τέντες (απλό πανί με σκοινάκια στις 4 άκρες για να τα δέσετε σε κάποια ψηλά σημεία) είναι οι οικονομικότερες αλλά και πρακτικότερες λύσεις, ειδικά για μικρούς χώρους, αφού όταν θα φύγει ο ήλιος με μεγάλη ευκολία θα ...φύγουν και αυτές χωρίς να ...πνίγουν τον χώρο τα βράδια, ενώ τα κάθε λογής διακοσμητικά φωτάκια που θα βρείτε σε όλα τα πολυκαταστήματα με είδη σπιτιού-κήπου μαζί με κάποια φαναράκια θα προσθέσουν μια απόλυτα καλοκαιρινή ατμόσφαιρα στον κήπο ή το μπαλκόνι σας.



























































150+ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΙΔΕΕΣ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ 150+ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΙΔΕΕΣ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Reviewed by Unknown on 15:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.