Απίστευτες καταστάσεις στην Ελλάδα του 2018: Θάβουν, πλένουν και κρύβουν τα χρήματά τους σε περίεργα σημεία!

Αρκετές είναι οι ...

τραγελαφικές καταστάσεις που καταγράφονται τα τελευταία χρόνια, με πολίτες που κρύψει σε απίστευτα σημεία τα χρήματά τους.

Ουκ ολίγες φορές υπάλληλοι της ΤτΕ έχουν κληθεί, όχι μόνο να αλλάξουν φθαρμένα ή μισοσκισμένα χαρτονομίσματα με καινούργια, αλλά έχουν βρεθεί ενώπιον πελατών που απελπισμένοι ζητούν να σώσουν τις οικονομίες τους, οι οποίες έχουν πέσει «θύματα» της παρόδου του χρόνου, της άγνοιας ή της απροσεξίας των κατόχων τους.

Κτηνοτρόφος από ορεινό χωριό των Καλαβρύτων, εμφανίστηκε στην ΤτΕ, σε απόγνωση, αφού είχε κρύψει χαρτονομίσματα ύψους 10.000 ευρώ στον στάβλο, αλλά ξαφνικά τα βρήκε να έχουν γίνει «τροφή» των ζωντανών του!

Αγρότισσα από την Ηλεία είχε θάψει στην αυλή της 80.000 ευρώ. Όμως λόγω της βροχής ξεθώριασαν. Στην τράπεζα έγινε καταμέτρηση για αρκετή ώρα και τελικά η γυναίκα πήρε τα χρήματά της. Γυναίκα από την Πάτρα πήγε στην τράπεζα με 30.000 ευρώ αλλοιωμένα χαρτονομίσματα που είχε κρύψει σε γλάστρα. Έχασε τα περισσότερα…

Πατρινή εισοδηματίας είχε τη συνήθεια να πλένει τα χαρτονομίσματα που της είχε αφήσει κληρονομιά ο σύζυγος. Τα χρήματα φθάρθηκαν και τελικά πήγε στην τράπεζα με χαρτονομίσματα 120.000 ευρώ που είχαν.. πλυθεί. Ευτυχώς για εκείνη δεν έχασε ούτε ένα.

Οι εργαζόμενοι δύσκολα θα ξεχάσουν και την περίπτωση υπερήλικης που εμφανίστηκε ρακένδυτη, η οποία είχε μαζί της δύο πλαστικές σακούλες με 25.000 ευρώ και ζήτησε αντικατάσταση γιατί ήταν φθαρμένα.
ΠΗΓΗ
Απίστευτες καταστάσεις στην Ελλάδα του 2018: Θάβουν, πλένουν και κρύβουν τα χρήματά τους σε περίεργα σημεία! Απίστευτες καταστάσεις στην Ελλάδα του 2018: Θάβουν, πλένουν και κρύβουν τα χρήματά τους σε περίεργα σημεία! Reviewed by Unknown on 02:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.