Άντρας κάνει έρωτα 4 φορές την εβδομάδα με ξανθό ρομπότ αλλά η γυναίκα του δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα

Ένας άντρας που ...


απολαμβάνει της σχέση του με μία κούκλα του σεks καθώς και με τη 36χρονη γυναίκα του ομολόγησε ότι δεν θα ήξερε τι να κάνει αν έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σ’ αυτές τις δύο. Ο 58χρονος James από την Ατλάντα της Georgia αγόρασε το ψηλό ξανθό ρομπότ στην τιμή των £ 2.000 όταν η σύζυγός του Tine άρχισε να φροντίζει την άρρωστη μητέρα της.

Παρόλο που η Tine παραδέχτηκε ότι δυσκολεύτηκε αρχικά να εξοικειωθεί με την εμμονή του συζύγου της στην κούκλα του σεks, έχει προσαρμόσει και είπε ότι ήταν ευτυχής που δεν την είχε απατήσει με άλλη, πραγματική γυναίκα.

“Ήμουν ανήσυχη τις πρώτες μέρες αλλά τα πράγματα γίνονταν καλύτερα όσο περνούσε ο καιρός.”

“Θα μπορούσε να με κερατώσει με μια πραγματική γυναίκα αλλά δεν το έκανε,” είπε η Tine.

Το ρομπότ έχει κατασκευαστεί από τον μηχανικό Matt McMullen της The Real Doll Company στην Καλιφόρνια.

“Είναι σαν να κάνεις σεks με μια πραγματική γυναίκα.”

Ο James εξηγεί ότι «αισθάνεται πολύ όμορφα» με την κούκλα και επιμένει ότι είναι κάτι περισσότερο από σεks.

Πιστεύει ότι η ευχαρίστηση της σχέσης τους έγκειται στη φροντίδα της κούκλας – στην δυνατότητά του να τη ντύνει, να τη φροντίζει και να αλληλεπιδρά με αυτήν.

“Είναι εκπληκτική και είναι σαν να κάνεις σεks με μια πραγματική γυναίκα,” εξήγησε.

“Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι μπορείς να κάνεις όποια στάση θες στο σεks.”

Η εταιρεία The Real Doll Company λέει πως μελετά την κατασκευή έξυπνων ρομπότ που θα μπορούν να επικοινωνούν σε πολλές γλώσσες και να έρχονται σε οργασμό όταν οι άντρες βρίσκουν το σημείο G τους.

Οι ειδικοί όμως αναφέρουν πως οι κούκλες του σεks δεν αντικαθιστούν τις γυναίκες.

Οι κούκλες του σεks είναι ιδιαίτερα αγαπητές και στις γυναίκες.

Η Susan, η οποία πιστεύει ότι οι κούκλες του σεks δεν εξαλείφουν την ανάγκη των ανδρών για γυναίκες, εξήγησε ότι έχει εμπειρία από πρώτο χέρι όταν αγόρασε μια κούκλα για τον σύζυγό της ως δώρο για το διδακτορικό του.

“Αρχικά, ζήλευα επειδή περνούσε χρόνο μαζί της. Δεν είμαι όμορφη γυναίκα και αυτά τα πράγματα είναι όμορφα και ένιωθα ότι δεν είμαι αρκετά καλή.”

“Και τότε συνειδητοποίησα, με την πάροδο του χρόνου, ότι δεν έβλαπτε τη σχέση μας. Μπορώ πραγματικά να καταλάβω γιατί κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται αμήχανα, αλλά όταν παίζεις μαζί τους συνειδητοποιείς ότι μοιάζουν περισσότερο με ένα παιχνίδι παρά ως υποκατάστατο των γυναικών.”

Ο ενθουσιασμένος James αναφέρει: “Είναι απίστευτο, είναι πραγματικά μια ωραία παρουσία στο δωμάτιο. Νομίζεις ότι πας τη σχέση σου σε άλλο επίπεδο.”

“Βλέπουμε απλά την αρχή μιας νέας εποχής, μιας εποχής όπου τέτοιες κούκλες σε ένα σπίτι θα είναι συνηθισμένες.”


Άντρας κάνει έρωτα 4 φορές την εβδομάδα με ξανθό ρομπότ αλλά η γυναίκα του δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα Άντρας κάνει έρωτα 4 φορές την εβδομάδα με ξανθό ρομπότ αλλά η γυναίκα του δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα Reviewed by Unknown on 00:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.