ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ από παλιά ΛΑΣΤΙΧΑ αυτοκινήτων

Πολύχρωμες, ευφάνταστες 

κατασκευές κυρίως γιααυλές και κήπους που επί της ουσίας δεν θα σαςκοστίσουν παρά μόνο όσο το ...χρώμα για να τις βάψετε.
Με παλιά λάστιχα και μερικά κουτιάπλαστικό χρώμα ή χρώμα σε σπρέϋφτιάξτε εντυπωσιακές γλάστρες και ζαρντινιέρες, καθίσματα, τραπεζάκια αλλά και παιχνιδοκατασκευές για τα παιδιά, έναν απλούστατο σκουπιδοτενεκέ για το εξοχικό, λιμνούλες για υδρόβια φυτά, κρεβάτια για τα κατοικίδια και ό,τι άλλο σκεφτεί η δική σας φαντασία.


Όπου χρειάζεται να τα κόψετε για να τους δώσετε το σχήμα που θέλετε θα το κάνετε με ένα κοφτερό κοπίδι/μαχαίρι για μικρά κοψίματα ή με σιδηροπρίονο.

Παλιά λάστιχα κάθε τύπου/μεγέθους θα βρείτε σε όλες τις μάντρες με μεταχειρισμένα ελαστικά και θα τα αγοράσετε σε τιμές συμβολικές αφού για αυτού του τύπου τις κατασκευές θα χρησιμοποιήσετε εντελώς κατεστραμμένα κομμάτια, άχρηστα για οποιαδήποτε άλλη χρήση/επιδιόρθωση.

Πριν ξεκινήσετε την επεξεργασία τους πλύντε τα με ζεστό νερό και απορρυπαντικό πιάτων και αφήστε τα, αν χρειάζεται, 1-2 μέρες στον ήλιο για να φύγει η μυρωδιά του ελαστικού.

Κανένα είδος χρώματος δεν μένει για πάντα ανεξίτηλο πάνω στο λάστιχο, εκτός από επαγγελματική βαφή. Όποιου είδους χρώμα και αν χρησιμοποιήσετε σε ...3-4 καλοκαιρία θα αρχίζει να ξεφτίζει, γι΄αυτό και μην επιλέξετε κάποιο ιδιαίτερα ποιοτικό και ακριβό χρώμα, η πιο οικονομική λύση για τέτοιου τύπου κατασκευές είναι ή τα χρώματα σε σπρεϋ ή το απλό ακρυλικό-πλαστικό για τοίχους.




Τα καθίσματα με αποθηκευτικό χώρο από παλιά ελαστικά είναι μια από τις πιο πρακτικές κατασκευές και όχι μόνο για εξωτερικούς χώρους. Θα χρειαστεί μόνο να προσθέσετε ένα "καπάκι" από κόντρα πλακέ στα δύο ανοίγματα και να στερεώσετε στο άνοιγμα της πάνω πλευράς ένα στρογγυλό μαξιλάρι.

Ντυνοντάς τα με σκοινί-κορδόνι, επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ ιδιαίτερα και οικονομικά καθίσματα-σκαμπώ για χρήση και σε εσωτερικούς χώρους.














ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ από παλιά ΛΑΣΤΙΧΑ αυτοκινήτων ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ από παλιά ΛΑΣΤΙΧΑ αυτοκινήτων Reviewed by Unknown on 18:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.