ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ με ΓΥΑΛΙΝΑ αντικείμενα

Η διαφάνεια των γυαλιού είναι ...

το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του, ως υλικό στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων, αφού λόγω αυτής τα γυάλινα αντικείμενα δεν προσθέτουν χρώμα στην συνολική εικόνα ενός χώρου και έτσι μπορείτε να τα συνδυάσετε πραγματικά με τα ...πάντα και με κάθε διακοσμητικό στυλ, ενώ ο "όγκος" που οπτικά προσθέτει στον χώρο ένα μικρό ή μεγαλύτερο αντικείμενο ακόμη και από χρωματιστό γυαλί είναι κατά πολύ μικρότερος από ένα αντίστοιχο ίδιου μεγέθους αντικείμενο κατασκευασμένο από οποιοδήποτε άλλο συμπαγές υλικό.
Με βάζα, γυάλες, διακοσμητικά μπουκάλια, κηροπήγια κλπ ή και έπιπλα με γυάλινη κεντρική επιφάνεια μπορείτε να δημιουργήσετε πραγματικά καλαίσθητες διακοσμητικές συνθέσεις σε κάθε χώρο χωρίς τον κίνδυνο το αποτέλεσμα να είναι "υπερφορτωμένο", σε σχέση με την χρήση ίδιου αριθμού αντικειμένων από άλλο υλικό.
Μικρότερα γυάλινα αντικείμενα προτιμήστε να τα συγκεντρώσετε ανά σημεία όπως σε μεγάλα ή μικρότερα τραπέζια, μπουφές, ράφια κλπ. και εκμεταλλευθείτε την πολύ μεγάλη ποικιλία που θα βρείτε στην αγορά ειδών σπιτιού σε ιδιαίτερα οικονομικά μεγάλα γυάλινα κομμάτια ιδανικά και για εποχιακές διακοσμήσεις ειδικά για την περίοδο του καλοκαιριού.


Ένας απλός τρόπος για να προσθέσετε αν θέλετε χρώμα σε διαφανή γυάλινα βάζα-γυάλες είναι να χρωματίσετε το νερό στο εσωτερικό τους με μερικές σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής. Είναι η μοναδική ποιότητα χρώματος που δεν δημιουργεί υπολείμματα που θα κάθονται στον πάτο του βάζου κι έτσι το νερό διατηρεί αναλλοίωτη την όψη του, χωρίς να χρειάζεται κάθε τόσο να το ανακατεύετε.


















ΠΗΓΗ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ με ΓΥΑΛΙΝΑ αντικείμενα ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ με ΓΥΑΛΙΝΑ αντικείμενα Reviewed by Unknown on 20:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.