ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ σε ΝΑΥΤΙΚΟ (Nautical) στυλ

Δεν είναι υποχρεωτικό να ...

πρόκειται για το εξοχικό σας ή να μένετε σε κάποια παραθαλάσσια περιοχή, σε κάθε χώρο μπορείτε να μεταφέρετε ...θαλασσινήαύρα υιοθετώντας την διακόσμηση σε στυλ ναυτικό (nautical style) αν φυσικά τα βασικά στοιχεία αυτού του ύφους σας αρέσουν.

Όπως είναι λογικό είναι το ύφος που αγαπά υπερβολικά τις αποχρώσεις του μπλε, του γαλάζιου και του λευκού, τα ξύλινα, ψάθινα και φτιαγμένα από σκοινί διακοσμητικά αλλά και χρηστικά αντικείμενα, τα θαλασσινά μοτίβα αστα υφάσματα αλλά και υλικάόπως ξύλα της θάλασσας, βότσαλα, κοχύλια κλπ σε κάθε είδους εκδοχή και τύπο διακοσμητικής παρέμβασης.
Οτιδήποτε παραπέμπει σε θαλασσινή ατμόσφαιρα βρίσκει την θέση του σε αυτό το στυλ κι αν κάνετε μια έρευνα αγοράς στις βιτρίνες που διαθέτουν αυθεντικά και ποιοτικά τέτοιου τύπου διακοσμητικά, μικροέπιπλα κλπ. θα διαπιστώσετε πως οι τιμές είναι από πολύ έως υπερβολικά υψηλές.

Το ναυτικό ύφος όπως ακριβώς και τα country, shabby chic, cottage στυλ, είναι από τα αυτά που έχουν το μεγαλύτερο κόστος αν θελήσετε να αγοράσετε έτοιμα όλα όσα σας χρειάζονται αλλά και από πιο οικονομικά αν, πέρα από μερικά υφάσματα και μεγάλα κομμάτια επίπλων, κατασκευάσετε - τροποποποιήσετε μόνοι σας όλα τα υπόλοιπα. Κατασκευές με κοχύλια, με σκοινί, με θαλασόξυλα, βάψιμο κάποιων επίπλων και αντικειμένων, χειροποίητα κάδρα που θα φτιάξετε χρησιμοποιώντας επίσης θαλασσινά στοιχεία και θέματα, είναι οι πιο απλές και ταυτόχρονα οικονομικότερες λύσεις για να διακοσμήσετε καλαίσθητα κάθε ιδιωτικό ή επαγγελματικό χώρο σε ναυτικό στυλ προσθέτοντας απλώς μερικά υφασμάτινα στοιχεία σε αντίστοιχο ύφος.
















ΠΗΓΗ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ σε ΝΑΥΤΙΚΟ (Nautical) στυλ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ σε ΝΑΥΤΙΚΟ (Nautical) στυλ Reviewed by Unknown on 16:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.