Υπερδιαστατικές Οντότητες Βγαίνουν από τις Καταιγίδες και Κρύβονται στα Δάση (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υπερδιαστατικές Οντότητες

Βγαίνουν από τις Καταιγίδες και Κρύβονται στα Δάση

Τα δάση είναι ο πιο ζωντανός οργανισμός της Γης μας και, μαζί με τις θάλασσες, αποτελούν το μοναδικότερο, ίσως, στοιχείο ότι ο πλανήτης μας είναι μία οντότητα επάνω στην οποία κατοικούμε όλοι εμείς.


Σπύρος Μακρής

Σύμφωνα με αρχαίες παραδόσεις, μάλιστα, εκτός από έμβιο ον, η Γαία είναι και έμψυχη, έχει δηλαδή και ψυχή. Αν και δεν είναι αυτό το ζήτημα του παρόντος άρθρου, ίσως, όλα αυτά να συνδέονται με το κυρίως θέμα που ακολουθεί.

Μόλις πολύ πρόσφατα, αναδείξαμε μία θεωρία που εμμέσως πλην σαφώς, υποστηρίζει ότι οι καταιγίδες και οι κεραυνοί, μπορεί να αποτελούν Πύλες μέσα από τις οποίες διέρχονται ξένα διαστημόπλοια τα οποία έρχονται κατευθείαν από τον Ήλιο -ο οποίος είναι επίσης μία μεγαλύτερη Πύλη- ταξιδεύοντας επάνω στο μαγνητικό πεδίο που συνδέει τις δύο πύλες.

Οι θεωρίες αυτές που βασίζονται στους Massimo Fratini και Nassim Haramein, υποδηλώνουν πως τα εξωγήινα διαστημόπλοια, μπορούν να έρχονται και να εμφανίζονται ακαριαία μέσα στην ατμόσφαιρα της Γης, χωρίς να γίνουν αντιληπτά από γήινα τεράστια ραδιοτηλεσκόπια που ψάχνουν μακριά και πέρα από την Γη.

Ενδεχομένως να μην μπορούν να γίνουν αντιληπτά ούτε από τα στρατιωτικά ραντάρ, για τους ίδιους ή για διαφορετικούς λόγους.

Συμπτωματικά, εντοπίσαμε ένα video που σχεδόν μας δείχνει αυτό που μόλις περιγράψαμε. Ένα φωτεινό αντικείμενο που στέκεται στον αέρα, μέσα στη νύχτα, σε ένα σκοτεινό δάσος, κατά την διάρκεια μίας καταιγίδας. Υποθέσεις πολλές.

Ωστόσο, αν δεν υπάρχει κάποια επιστημονική εξήγηση για την θέαση, ή ότι πρόκειται επιβεβαιωμένα για κάποιο ελικόπτερο ή άλλο ιπτάμενο όχημα γήινης κατασκευής, τότε θα μπορούσε άνετα να ταιριάξει η υπόθεση ότι αυτό το φωτεινό αντικείμενο είναι ένα ΑΤΙΑ, το οποίο βγήκε κάποια στιγμή μέσα από την καταιγίδα.

Επιπλέον, καθώς υπάρχουν κατά καιρούς ακόμα και επίσημες αναφορές για οντότητες και διαφόρων ειδών παρουσίες μέσα στα δάση, δεν αποκλείεται, αυτά να αποτελούν ένα προσωρινό φυσικό καταφύγιο ή βάση των υπερδιαστατικών όντων που βγαίνουν μέσα από τις καταιγίδες.

Στο πρώτο βίντεο και στο πρώτο πεντάλεπτο θα δείτε αυτό που φαίνεται να κρύβεται μέσα στο δάσος, ενώ στην συνέχεια θα δείτε διάφορες άλλες παράξενες καταγραφές στην Γερμανία, στην Σελήνη και αλλού.



Στο δεύτερο βίντεο που ακολουθεί, αναρωτιόμαστε:

Άραγε, αν ισχύουν όλα όσα αναφέρονται παραπάνω, τότε μήπως πραγματικά ισχύει και αυτό που που θα δείτε; Μία παλαιότερη λήψη, από υπερδιαστατικές οντότητες που εντοπίστηκαν στην Κόστα Ρίκα, όπως περιγράφει στον τίτλο του;


Υπερδιαστατικές Οντότητες Βγαίνουν από τις Καταιγίδες και Κρύβονται στα Δάση (video) Υπερδιαστατικές Οντότητες Βγαίνουν από τις Καταιγίδες και Κρύβονται στα Δάση (video) Reviewed by Unknown on 00:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.