Αυτό το παράξενο βίντεο τον πιγκουίνο που πιάνει τη γυναικά του να τον απατάει έχει σοκαρει το διαδίκτυο

«Ξέρεις τις εντολές:«Μην κάνεις φόνο, Μη μοιχεύσεις, Μην κλέψεις, μην ψευδομαρτυρήσεις, Μην εξαπάτησης, Τίμα τον πατέρα και τη μητέρα σου»…
είναι πάρα πολύ κακό να κάνει κάποιος κάτι, από αυτά που αναφέρω, από τους στίχους της Βίβλου ακόμα και για τους πιγκουίνους.
Ως γνωστόν, οι πιγκουίνοι είναι από τα πιο αξιαγάπητα και ειρηνικά ζώα του ζωικού βασιλείου, αλλά ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το National Geographic καταδεικνύει ότι η ζήλια μπορεί να μεταμορφώσει τόσο έναν άνθρωπο όσο και ένα… πιγκουίνο σε θηρίο ανήμερο!
Ο λόγος για ένα πιγκουίνο που γυρίζει ανύποπτος στη φωλιά του όπου ανακαλύπτει το ταίρι του να τον απατά. Αυτό που ακολουθεί μπορεί να φαντάζει αστείο σε όποιον δεν έχει δει τα πλάνα του βίντεο, αλλά η «μονομαχία» είναι απίστευτα βίαιη, με τα δύο αρσενικά να επιτίθενται με μανία το ένα στο άλλο και να γεμίζουν αίματα.
Αυτό το παράξενο βίντεο τον πιγκουίνο που πιάνει τη γυναικά του να τον απατάει έχει σοκαρει το διαδίκτυο Αυτό το παράξενο βίντεο τον πιγκουίνο που πιάνει τη γυναικά του να τον απατάει έχει σοκαρει το διαδίκτυο Reviewed by olablogs on 17:10 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.